Adetim 1 gün geciktikten sonra test yaptım negatif sonuç çıkacağını bekliyordum pozitif olsa bile herkesin testi silik çıktığı için ikinci çizgi silik bir test sonucu beklerken saniyeler içinde çok belirgin iki çizgi çıktı doktoruma attım sağlık ocağında kan testi vermemi istedi kan testinde de 10-500 aralığında bir sonuç beklerken 6282 çıktı beta hcg doktor 5-6 hafta ile uyumlu olduğunu söyledi uygulamaya göre ise o gün 4 hafta 1 günlük görünüyordu döllenmenin erken olduğunu düşünüyorum uygulamaya göre 1 hafta ilerdeyiz bence bu tarz bir şey yaşayan oldu mu ben beta hcg min bu kadar yüksek çıkmasına aşırı şaşırmıştım ve ilk hamileliğim olduğu için doktora gidene kadar korktum hatta ama gebelik sağlıklı ilerlediği içinmiş, bulantımda çok erken başlamıştı 3. Hafta da hafif hafif başladı doktorun sekreteri daha başlamaz demişti ilk muayenede ona da üzülmüştüm ama bence beta hcg hızlı yükseldiği için bulantım adete bir hafta kala başlamıştı şu an iyiyiz çok şükür ama kaç haftalık hamile olduğum konusu kafama takılıyor