aybike2212 2boysmother ben ilk doğumumdan sonra humana içmiştim onunla beraber e-bebeğin maltlarından içmiştim o zaman çok şükür taşıyordu sütlerim ikinciye hamileyim doğumdan sonra aynı şekilde kullanmayı düşünüyorum
senos15 2boysmother humanayı bende içtim tadı çok enfesti sürekli içesim geliyordu çayı seven ben çay aramıyordum aromatik bir tadı vardı sütümde yatakları ıslatıyordu uyurken 🧿😍🫣
alara17 2boysmother içeriğinde şekef olan çaylara dikkat etmenizi öneririm. Ben yeni bir çay keşfettim holivia anne çayı. İçeriğinde şeker de yok ve bir haftadır düzenli kullanıyorum sütüne çok fayda sağladı
senos15 ikiprensesannesi___ evet var eczanede de vardı ama bayaa pahalıydı trendyola göre humana stil tree olarak geçiyor
mom_51 Eğer bulamazsan rezene tohumu , anason , kimyon tohumu ve ısırgan otu karışımı yaptır aktardan. Mükemmel bir karışım çok güzel süt yapıyor ve çocukta gaz olmuyor kimyon ile rezene sayesinde kuzum. Çay gibi demleyip içiyorsun
ikiprensesannesi___ rabiaerdemm kişiden kişiye değişiyor sanırım ikinci kızımda ne kullandıysam işe yaramadı bu damlayı eczanelerden Mi alıyorsun