Hzlkya miniminnacikk geçmiş olsun canım benimde 12. Haftamda serkilaj yapıldı doktorum Aysel zabit karataş hastanesinde çok memnunum Allah ondan razı olsun bir görün isterim çok önemli bir mesele riske atma hiç
miniminnacikk Hzlkya çok teşekkür ederim tabi doktorum Perinatoloji uzmanı bi görsün dedi 20 haftalardasın dedi normalde Serklaj üç 12/14 haftaları yapıyoruz dedi ona görünüp giderim çok çok teşekkür ederim 🌸
Sedakmrcuu Hzlkya benimde önlem amaçlı atılmasını istiyor doktorum atıldıktan sonra sürekli yatma vesaire oldu mu bebeğim varda onjnla nasıl ilgilenicem diye düşünüyorum
Simlifar Sosyallanne33 şuan 31 haftalık 26 mm şuanki uzunlugum dikiş var enfeksiyon kapmadığın dikkat ettiğin sürece Allah’ın izni ile ilerler
miniminnacikk Simlifar çok geçmiş olsun sizede , Perinatoloji uzmanı görsün dedi en yakın cuma gününe buldum gideceğim evet korkuyorum o yüzden Serklaj dersede kabul ederim inanın ki bilemiyoruz çünkü :(
Simlifar Sosyallanne33 Serklaj ameliyatı ilk 35 di. 28 haftadan sonra 26 sabit kaldı doktor daha kısalmaz dedi
Hzlkya Sedakmrcuu doktorunuz daha iyi bilir ama genellikle önlem amaçlı atilanlar benim gibi acil serkilaj olanlara göre daha rahat oluyor doktorları genelde öyle söylüyorlar ben yatıyorum genelde evdeyim merdiven inip çıkmıyorum ağır kaldirmiyorum evde iş yapmıyorum çünkü hunilesme vardı bende dediğim gibi acil olarak dikiş atıldı
ekacmaz miniminnacikk geçmiş olsun canım . Hiç korkma inan sonrasında kafan saha rahat oluyor. Benimde 10. Haftada lekelenme ile rahim kısalığını öğrendik. Ondan önce bir bebeğimi bu durumu farketmediğimiz için 12. Haftada direk kaybettim. Serklaj sonrajı çok hafif lekelenmem ve ağrı oluyor sonra geçiyor. Sadece enfeksiyonuna ve dinlenmene dikkat edeceksin. Bende sürekli yatıyorum wc dışında kalkmıyorum. Sabırla bekleyip sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alacağız inşallah 🙏 Anestezi ile yapılan bir işlem ve çok kısa sürüyor korkulacak birşeyi yok inanki. Yeterki Bebeğim iyi olsun diyoruz.
miniminnacikk ekacmaz aaah canım benim sana da çok çok geçmiş olsun , birazcık korku endişe hepsi bende var :( 20. Haftadayım bide fark edilmedi daha önce detaylı da gördü doktor :( enfeksiyon olmaması için neler yapıyorsun peki :( oda tehlikeimiş :(
ekacmaz miniminnacikk Bol su en büyük etken birde iç çamaşırının sürekli temiz tutup pamuklu olanı kullanmak.Ne büyük şanski farkedildi sonrasında daha kötü olabilirdi allah korusun 😔 Bende çok korkarak girdim işleme ama şükür ki güzel geçti. Seninde öyle olacak allahın izniyle 🤲🏻 birde benim doktorum serklajdan sonra karından ayrı bakıyor vajinal ayrı bakıyor. Vajinal bakarak Dikişleri de kontrol ediyor karından çok anlaşılmadığımı söylüyor çünkü. Ama enfeksiyonun en büyük kurtarıcısı en az 2.5-3 lt su içmelisin
miniminnacikk ekacmaz ahhh çok teşekkür ederim beni o kadar çok rahatlattın ki inşallah iyi olucak 🤲🏼 şükürler olsun rabbime binlerce kez fark edildi yarın hayırlısı ile önemle alınacak artık gerisi bana kalıyor çok çok dinlenme .. muhtemelen doktor da var bugün de ilk vajinal baktı sonra sonra karından da baktı .. shhh suuuu içerim çok çok artık :)
ekacmaz miniminnacikk Ne demek 🥰 Herşey güzel olacak sağlıcakla alacağız kucağımıza 🤲🏻💐 Bol bol dinlen sonra acısını çıkartırız 🥰 Belki bir iki gece yatırır seni duruma göre yanında hazırlıklı olarak gitmeni tavsiye ederim ☺️
miniminnacikk ekacmaz inşallah sağsalim vakti saatinde alalım , sonra bebişlerimizle gezeriiiz hihihi 🌸💕 ayyy bide haftasonuna denk geliyor bana da fazla olacak gibi geliyor 🤭 hayırlısı bakalım , cok teşekkür ederim canımmmmm 🩷🤲🏼
ekacmaz miniminnacikk Rica ederim haberdar edersin beni 🥰 Danışmak istediğin birşey olursa herzaman sorabilirsin ❤️ Allaha emanet ol, dualarım seninle
miniminnacikk ekacmaz canım benim çok çok teşekkür ederimmmmm 🤲🏼🥰 girdim çıktım dediğin gibi kolaylıkla geçti çok şükür :) spinal anestezi aldım yeni yeni uyuşukluk geçmeye başladı ama iyiyim, ameliyat haneden çıktıktan sonra da doktor ultrasonla baktı bebeğim de iyiydi çok şükür 🤲🏼
ekacmaz miniminnacikk Geldi Geçti Çok şükür 🤲🏻🤲🏻 Artık bundan sonra Bol istirahat ve bolca su 🥰 Hafif lekenmen olabilir korkma. benim 2 hafta sürmüştü hemen hemen sonra kesildi.
miniminnacikk ekacmaz şükürler olsun canım benimmm 🤲🏼🌸 Evett bolca yatış çok çok su ihmal etmeyeceğim ya suyuuu 🤭 bakalım takibini yapıyorlar lekelenmenin