mommycharlotte Mellteem998 adete 10 kala için düşük değerle öğrenmeniz çok çok normal, kesinlikle yükselecektir. haftaya kadar bekleyip yine kan verirseniz netleşir🩷
Mellteem998 mommycharlotte amin Allah razi olsun. Umut oluyorsunuz insallah dediyiniz gibi olur. Allahim mucizesini gosterir
Gunesrojin Gunesrojin olmadığında 0.05 aralığında çıkıyor diye biliyorum ama gebelik içinde biraz düşük gibi siz iki gün sonra tekrar yapın bence, ama istiyorsanız inşallah vardır 🥰
Gunesrojin Mellteem998 yani bence küçük te olsa ihtimal var ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuzz birdaha 😻
eminekiz bsraltnsy sonra kaça yükseldi ne zaman baktırdınız bende bi hafta varken dün 11.9 geldi yarın tekrar kan vericem tedirginim
bsraltnsy eminekiz 2 gun sonra 35 oldu 2 gün sonra 67 oldu 4 gün sonra 366 oldu en sin cumartesi verdim 4574 dü
saygili1 Mellteem998 artabilir fakat tahlili aynı yerde yaptırmak çok önemli. 2 gün sonra aynı yerde yaptırın. Farklı hastane yada sağlık ocağında yaptırılan tahlillerde laboratuvar ve referans değerleri farklı olabilir.
saygili1 Mellteem998 kaset testlerden al bence. Ben erken gebelik testinde çok çok silik çıktı diye ümitlenmemiştim kaset testlerde net çıktı ikinci çizgi