Mellteem998 Kizlar bende bugun rastgele kontrolde 4,6 cikti. Ihtimal varmi sizce ya ? Basina gelen varmi lutfen yazsin
nurssmom Mellteem998 yüksek çıkmış valla kaç kere hcg verdim hep 0.1 falan çıktı bence hamile olabilirsiniz, adetinize ne kadar var
Gunesrojin Gunesrojin olmadığında 0.05 aralığında çıkıyor diye biliyorum ama gebelik içinde biraz düşük gibi siz iki gün sonra tekrar yapın bence, ama istiyorsanız inşallah vardır 🥰
myangelson Mellteem998 çok arada bir değer ya artışa geçmiş gebelik olacak ya düşüşe geçmiş kimyasal gebelik yaşayacaksınız. 2 gün sonra tekrar kan verin belli olur
Mellteem998 myangelson insallah gebelik olur ya cok istiyoruz. Hayatimda ilk kez hcg boyle cikti bep 0 cikar
edannnnur Mellteem998 adet gününüze kadar bekleyin o gün verin yükselmişse zaten hamilesinizdir bu değer şu an kimyasal gebelik değeri gecikmeyi bekleyin o zaman yükselmiş olacak inşallah
Sarpatesinannesi Mellteem998 beta 2 ile öğrendim bu gebeliğimi regle 8 gün vardi 2 günde 1 rutinde artışı önemli takip edin
Mellteem998 Sarpatesinannesi ay insallah ya. Keske oyle bisey olsa. Bizede acildeki doktor dediki yani olmasa dedi 0 cikardi 1 cikardi senin 4,6 cikmis. Bisey diyemem ama 2 gun sonra bi daha baktir. Bende burda sormak istedim umut olur belki diye
Teacherlla Sarpatesinannesi mesajınızı tesadüfen gördüm bana da bi umut oldu, adetime 6 gün var malesef benim de 2 çıktı. Ben de bekleyeceğim bir umutla 🥹
Sarpatesinannesi Mellteem998 evet evet ben eski betalarima baktım 0.5-0.1 miş hep gebelik olmadığında 2 çıkınca bende bir acaba olmuştum ve 2 gün sonra birdaha verdim sizde mutlaka tekrarlatin