Ynckpgn YyyyYasemin bizde 25+2 olduk elhamdulillah bacak krampları oluyor onun dışında iyiz şimdilik zamanda yavaş geçiyor gibi
Suleglpk_22 Ynckpgn Kramplar için magnezyum desteği al Birde Kızılay Erzincan maden suyu her gün iç bayağı fayda ediyor
hilal858_ YyyyYasemin o durumda ben akşamlari yatarken sıcak su torbası koyuyorum belime bana iyi geliyor her zaman en azından rahat uyuyorum☺️ iyice ağri çok ise baştan kantaron yağiyla masaj yaptırıyorum
Suleglpk_22 YyyyYasemin Şükür herşey yolunda içimde kıpır kıpır ediyor buda beni mutlu ediyor yolun yarısının fazlasını tamamladık 26 haftalıkyım bende sağlıkla kucağımiza almayı nasıp etsin inşallah herkese 😊
Ynckpgn Suleglpk_22 magnezyum kullanıyorum hatta doktor dozunu yükseldi ama yinede yaşıyorum maden suyu içmedim hiç denerim çok teşekkürler
biryolculuk Sementa63 detayliya girince hiç bahsedilmesi gelişim geriliginden, teşekkürler tahmin için 🩷
Busranur_mnts YyyyYasemin ben de tam 24 oldum kıpırdayınca çok mutlu oluyorum 🤭 22 de detaylıya gittik benim hanım sırtını dönmüş 2. Kez muayene etti ama yine değişmedi haftaya 2. Randevum var bakalım gösterecek mi kendini
bluemom24 YyyyYasemin ayy ben de 25+2yiim hareketleri netleşti bazen canımı bile acıtıyor kaç gram olduğunu merak ediyorum 🥹🫶🏻 bebişim erkek seninki ne ☺️