zeynep1z Kızlar 11+3 üm doktor bi çıkıntı görüyorum ama testis yok başka açıdan bakınca kız gördüm bence %80 kız ama henüz kimseye söyleme dedi sizce değişirmi öğrenmek için daha erken değilmi
Bebekkuzu zeynep1z kendisi söylemiş zaten kimseye söyleme yüzde 80, değişme ihtimali var diye :) bana da 12 de yüzde 90 kız dedi. Ben kız olduğuna eminim. Fetalle görecegim
cennetmelegininannesi zeynep1z ben ilk kızımı tam 11. Haftada net öğrendim hiç değişmedi yüzdelik ihtimalde değil net kız demişti. Şimdi yine hamileyim dün bizde 11+3 tük bize de bir tık kıza benzettim dedi değişedebilir dedi ama bence de net şekilde kız 😀
Emlly zeynep1z bende değişmisti yüzde doksan erkek demişlerdi ikinci kızıma meğerse kordonmus sonra değişte şimdi 16.haftadan önce söylemedi doktorum kesinlesssin diye çünkü değişme ihtimali çok fazla
zeynep1z Bebekkuzu %80 kız diyince şaşırdım kızlar daha geç gösteriyor diye düşünmüştüm bakalım değişecekmi yoksa dediği gibi kızmı
zeynep1z prenses99 özellerde daha hızlı söylemeye çalışıyorlar bence 11 haftalık tahminde bulundu bana 15 haftalıkken gel daha netleşir dedi
Bebekkuzu zeynep1z valla bende hep kız geç gösterir diyordum ta ki kızımı 12. Haftada görene kadar 🤣🤣