Hilaliko canım 5 ay önce ben ilk gebeliğimi yaşadım 4 haftalıkken kanamam başladı doktora gittim kese bozuk sağlıksız bebek 1 haftaya kadar bekleyelim düzelmezse kürtaj dedi sonra gittim düzelmedi kürtaj ol dedi inanmadım gün içinde 3 doktora gittim hepsi aynısını dedi hatta bi bayan doktor bana evde ip atla ağır kaldır düşür demişti ama yapamadım bende kürdaj olmak ve son kez başka bi doktor a görünmek için eşimin memleketine gittim ama oradaki doktorlara demedim durumu doktor muayenede bi sıkıntı yok demişti tüm bunlar 5 haftalıkken oldu ertesi günü başka özel doktora gittim ve bana kalp atışlarını dinletti ve çok iyi bir bayan doktordu bana dediği ne kadar rıskı varsa karnında Allah bilir hiç bir doktorun haddi değil sana ölüm tehlikesi yaşatmadan buna kıymak 11 haftaya kadar gayet sağlıklı bir bebekdi taki dediğim gibi rabbim rıskını yazmıştı 11 haftalıkken sabah kalktım ve bir hapşurmayla bebeğimi düşürdüm hiç birşey yoktu yani sonra bebek büyük olduğu için eşini falan kürdajla almak zorunda kaldılar kanamam çok oldu ama şimdi çok şükür 4 gün önce tekrar hamile olduğumu öğrendim hem yasal süreç 12 haftaya kadar çok var çevremde bebeğin kalp atışını 11 haftada bile duyan var şükür et kalp atışı herşeyi var bırak anne karnında herşey çok hızlı gelişiyor bi bakmışsın gün aşırı yoluna girmiş herşey 3 aya kadar bekle derim inşallah hayırlı haberlerinle gelirsin bize 🙏🏻