Duyguceren yorgunamaumutlu bi tane de 1 yaşında kızım var onunla uğraşmaktan hamileliğimi unutuyorum bazen😅 bel ve kasık ağrılarım oluyor kızımda olmamıştı bunda oluyor kusma falan yok şükür ikisinde de yaşamadım 😅 sizin nasıl gidiyor
yorgunamaumutlu Duyguceren benimde bel ve kasık ağrım oluyor ama ben sürekli istirahat halindeyim hiç bişey yapmıyorım 9. Gebeliğim ama yaşayan hiç yok buda süpriz geldi 😍 rabbim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin
mujdecrin Arkadaşlar beni de aydınlatın hep kafamı karıştırıyorlar biz de 23+4 üz kaç ay oluyor simdi benim hesabıma göre 6 ayı doldurucaz ama daha kasımın 15 inde 6 ayın dolucak falan diyorlar şu ay hesabını asla anlamadim 😅
minikmucizemm__ penbe_karisi 35+4 biran önce doğsun modundayim çok yoruldum ilk gebeliğim vevcok zorlanıyorum umarım sağlıkla su gibi güzel bir doğumla kucağımıza alırız bebisleri
Leilani 1oglanannesi aa bende tam 13+6 yani 14 haftalık soranlara hep 4 aylık dedim yanlış mı oldu ya 😂
1oglanannesi Leilani bılmıyomkı 4 aylıkmı sayılıyo bıraz hesaplama farklı oluyo gebelık haftasına göre
yorgunamaumutlu crimson93 rabbim kolaylıkla geçirsin günlerimizi bir bakmışız 8 aylık olduk diyoruz 🥰
Duyguceren yorgunamaumutlu yat kuzum yat yatabildiğin kadar yat sonra yatamıyorsun 😂 amin inşallah canım sağlıcakla gelsinler inşallah 🥰🥰