Fatma_furkan1996 demirrleydi_ yani canım öyle söylüyorsa annen yapıcak birşey yok sıkma canını Rabbim büyüktür bir şekilde öyle yada böyle süreci bir şekilde atlatıcaksın
demirrleydi_ Fatma_furkan1996 aynen öyle eşim yanımda çok şükür bende toparladım ilk günler gibi kötü değilim bakarım başımın çaresine
aybike2212 gizem0906 8+6 dan hellllooo benim sabahları aşırı mide bulantım oluyor öğleden sonra rahatlıyorum ama aşırı uyku hali çöküyor akşamlarında canımın istediği aşerdiğim bişey yok çok şükür senin nasıl geçiyor
irem_zengn Sevdackmz şuan 31+2 yiz tüm alışverişi bitti kesinlikle erken değil her an ne olacağı belli olmuyor arkadaşım 32. Haftada bebeği doğum kanalına indiği için hastanede yattı 2 hafta boyunca 34 haftalık doğum yaptı
peroksizom Ben 17 haftalığım ama ay olarak soranlara 3 ay bitti diyorum haftayı soranlara haftayı söylüyorum Utanıyorum çok böyle büyük söylemeye Hatta ben 1-2 hafta daha 3 ay diye devam ederim gibi😂😂
gizem0906 aybike2212 benim hiç mide bulantım iştahsızlığım olmadı göğüs hassasiyetim çoktu o da bugün azalmış normal mi acaba
ilknur888_ semiii aynen erken den gitmenin bende artık mantıklı olduğunu düşünmüyorum . İlk 7. Hafta da kalp atışını duymak için gitmiştim bu 2. Olcak nasip olursa
aybike2212 gizem0906 her hamilelik farklı oluyor mide bulantısı olmaması çok güzel bişey göğüs hassasiyeti çok normal zaten Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah