Leilani 1oglanannesi ikinci doğumum olacak ilki normaldi bu da normal olsun isterim ama belli olmaz tabii. Cinsiyetini öğrenemedim ya:/ üç hafta sonra tekrar randevum var o zaman belli olur umarım 🤞 sende belli mi?
1oglanannesi Leilani hayırlısıyla olsun canım bende sezeryan olmusdu ılkı necburıyetden yıne sezeryan olcak
Duyguceren beriii47_ 6 haftalıkken gitmiştim ekranda görünüyordu ama duyulmadı ayın 3 üne aldım tekrar randevu normalde 10 nuna gel dedi de dayanamadım😂
beriii47_ Duyguceren ayy bende alttan muane ile kalp atımı gördük 1 ay sonra gel dedi 20 gün yeter dedim Perşembe gitcem 🥲
QueenBahar_ penbe_karisi amin snde sağlıkla kucağına alırsının inşallah isim belli mi veya aklında varmı birşey❤️
penbe_karisi semiii vallla bitmiyorrrr 😁😁😁😁😁gozlerimiii kapatsam geçmiş olsaaaaa diyirum ama bı yandan da hamileliğimin tadını çıkartmak istiyorum
yldzmtlu penbe_karisi buz öyle sayıyoruz sezeryan olucagim için bebegin büyüklüğüne göre hesapladı iki hafta önce aliriz dedi
aysegulk07 erguvan123 cinsiyeti geçen hafta öğrendim erkekmiş bebişim bulantı kusma bende pek olmadı ama bu hafta iştahım açıldı sanki çok acıkıyorum 🥹🥹