Ece45 birthecene özele de gittim bu gün 3 hastane gezdim özel kanama alanı oluşmaya başlamış kese de bozulmalar var hemen kurtul dedi , daha önce bebek göründü şimdi bebek de görünmüyor kalp atışı da yok ay ne kadar zor çok sarsıldım
bebikto Ece45 benim de dün kahverengi akıntım geldi bugün de az az geliyor resmi tatil olmasa bugün gitcektim özele Perşembe ilk işim özele baktırmak
Ece45 birthecene canım en son gittiğim araştırma hastanesi de bekleyelim diyor anlamadım ki risk yok kanama yok zehirlemez dedi perşembe netleşecek bakalım hayırlısı olsun inşallah
Mkort24 Ece45 Benim 5 haftalıkken sağlıksız gebelik dedindi duruma göre sonlandıralım dediler bugün kontrolüm vardı bebek ve kalp atışını gördük çok şükür ama ben de kanama vs olmamıştı
Ece45 Mkort24 ay ne kadar güzel sagılıcakla alın bebişinizi kucağınıza inşallah 🙏 bende de kanama yok bakalım bekliyorum hayırlısı inşallah
Mkort24 Ece45 ortalama 10 haftaya kadar bekleyeni duydum ben umut Rabbimden siz de müjde alırsınız inşallah 🤲
Ece45 Mkort24 maalesef benim olmadı kürtaj oldum bu gün canım vardır bunda da bir hayır Rabbim bekleyen herkesin kucağına aldırmayı nasip etsin inşallah 🙏
LadyX Ece45 canım bu durumda biraz zaman verip kendiliğinden düşük yapmanı beklerler aslında ama bilemedim demek ki riskli bir durum varsa hemen kürtaj demişler. Çok geçmiş olsun
bebikto Doktor bana da bugün yarın gel kürtaj yapalım dedi kese var bebek yok kalp atışı yok haftasına göre uyumlu da değil Kürtajı devlette mi yaptırdınız sonrasında nasi bı süreç bizi bekliyor
Ece45 bebikto merhabalar şimdi hastaneden geldim evet devlet hastanesinde yaptırdım küretajı sadece biraz ağrım var ve duygusal olarak bir çöküş içindeyim :( onun dışında bir sorun yok şükür siz nasılsınız
Ece45 bebikto evet vakumla aldılar ilk gün kanamam oldu sonra çok az lekelenme şuan bir şey yok ağrı batma gibi oluyor ara ara 2 gün sonra yani bu hün ateşim çıktı maalesef
Ece45 bebikto canım eğer kürtaj olduysan mutlaka ateşini takip et ben enfeksiyondan hastanede yatıyorum şuan
bebikto Ece45 evet canım oldum kontrol edeyim tamam canim Allah şifa versin sana da canim ins geçer hemen