juli_naz bebeklerim__ canım benim perşembe sabah sezaryen.. yarın son kontroller yapılacak İnsaAllah 🤗🤗🤗
TKumsall LadyX 25 aylık 8 aylık ve +1 yolda eşim gemici benimde burda kimsem yok kaynanamla kalıyorum ama asla yardımı olmaz aksine bide ona bakmak zorunda kalıyorum zor ama kaynanam olmasa bence benim için daha kolay olurdu çünkü ben kendi halimdeyken bı düzen kuruyorum bir şekilde o bozuyor devamlı
Havin49_ LadyX bacım ben 40 ına kadar annem baktı yalan söylemeye gerek yok ama kırltan sonra bebeğim 16 aylık kaynanam bu 16 aylık sürecin 9 ayı bendeydi ve elini atıp bebeğimi bi kere başını bile yıkamadı o küçücük çocukla bide ben onlara hizmet ettim 9 aydır tekim kaynanam yok bi iki haftaya gelicek yine valla 9 aydır kafam öyle rahat oğlumu gönlümce büyüttüm tabi eşimin desteğini küçümseyeme. O benim en büyük destekçim oldu bir eğsğtne 5 aylık ikiz gebeyim keşke hep tek olsam diyorum
LadyX Havin49_ kaynanam olacağına hiç kimse olmasın zaten 😂 böyle iyiyim aslında. Ama ailemle aynı şehirde olsam canım sıkılınca, bunalınca ablama uğrasam, annemi yemeğe davet etsem 🥲 aslında derdim bebeği başkasına bırakmak değil de manevi destek sanırım
juli_naz bebeklerim__ çok teşekkür ederim canim inşaAllah 🤗🥰 LadyX bırakmam habersiz.. inşaAllah hersey iyi geçer ve yazarim sonra ❣️🤗
Glprn4 LadyX bu desteksiz sayılır mı bilmiyorum ama her hafta sonu düzenli bir şekilde eşimin ailesine gideriz düğün haftasından beri balayına bile gitmedik ailesine gittik.. neyse her hafta sonu hala 2.5 aylik bebeğimle zorla götürüyor ben istemeyerek gidip sevdirmeye bi dünya eşya git gel gidince çok huzursuz oluyo yerini yadırgıyor etrafa bakmaktan uyumuyo onların gelip bana yardım etmesi gerekirken ben gidiyorum sürekli annem 2 3 haftada bir gelebiliyo yanıma evde tek bakıyorum hafta içi
LadyX Glprn4 canım benim de sanırım destek derken asıl kastettiğim buydu hani manevi olarak arada kendi ailemle vakit geçirmek hem bebeğime hem bana iyi gelirdi eminim
LadyX daisy__ benim de annem her şeye alınan ve sebepsiz küsüp trip atan biri o yüzden eminim ben de senin gibi derdim
LadyX juli_naz o alışveriş derdi hiç bitmiyor canım battaniyeyi sakın unutma oralar daha soğuktur zaten
LadyX sudeli4 oyyy maşallah ne güzel 😍 sağlıklı olsunlar da koşup oynasın dağıtsın hiç önemli değil 🫶🏻
sudeli4 LadyX vallahi ben antidepresanlık oldum Emzirme bittiği gibi düzenli kullandım diğer türlü hareketli çocukla çok zor😂😂😂 yenisini öğrenince bıraktım tabi zorluyor