Rabiayce 19 haftalık hamileyim kızlar grip olmuşum biraz ıhlamur kaynattım bi zarari varmı yok diye duydum ama..
Emell Rabiayce canim o haftalarda ben de grip oldum. 3 4 kupa ıhlamur içtim ve kahverengi lekeleme şeklinde kanama oldu. O yüzden 1 kupadan fazla içemeye çalış lutfen
Melek2401 Rabiayce 38+2 olduk 25. Haftadan beri içiyorum doktorum sabah kahvaltı da çay yerine ıhlamur iç dedi her sabah 1 kupa içiyorum bi zararı olsa doktor vermez.
Sis Rabiayce bende o haftalarımdayken grip olmuştum canım günde 1 bardağı geçmeyecek sekilde icebilirsin demişti doktorum
Asiacr Bu aralar butun anneler hasta grupta. Bende 2 gundur gribim canim gecmis olsun cok zorda kalmadikca ilac icme ihlamur c vitamini su bol bol
Rabiayce Sis Valla kızlar tereddutten kaldim aslinda icmesem de olur tabi ama ilerlemeden iciyim dedim dedim yani hala kararsizim kanamasi olanlar olmus
AcemiAnneee Rabiayce aynen bana da sadece ıhlamur o da en fazla sabah akşam olacak şeklinde ıkı bardak toplamda ıcebılırsın demıstı
Shylkyc Rabiayce 1 bardağı geçmeden içebiliyorsun arkadaşım. Ben 13 gün içtim limon atıp içine. Geçmiş olsun.
Hulya57 Rabiayce yok canim rahatlıkla içebilirsin ben gripi hep onunla geciriyorum içine azda limon sık iç mis gibi 😂