mom40 Merhaba ben bu hastaneye detaylı ultrason için gitmem gerekiyor şehir dışından gelicem. Detaylı ultrason randevusunu 182 den veriyorlar mı acaba şuan saat çok erken olduğu için aramadım bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi rica etsem
Senacanblt_ mom40 detaylı ultrason için hemen randevu bulunmuyor diye biliyorum çünkü bende bilkent takipliyim ve 3 ay öncesinden hastanede sekreterlikten verdiler randevuyu hemen bulamam diye ama isterseniz deneyin şansınızı
Biyiklikedi mom40 Detaylı ultrason için beni kadın doğumcu 12.haftamda yönlendirdi Radyoloji bölümüne onlarda o şekilde verdiler 10 hafta sonrasına. Yoğunluk olduğu için erkenden randevu aldırıyorlar.
hizlivecocuku mom40 12. Haftamda randevumu aldım 10 hafta sonrası için daha sonrasında o tarihte şehir dışında olmam gerektiği için sadece 3-4 gün erkene almam gerekiyordu alamafım (ki hastane personeli olmama rağmen) sonra direkt doktoruyla konuştum bana öğle arasında gel bakayım dedi kendi vaktinden ödün vermese bakmaz da yani demem o ki çok zor bulursunuz randevuyu haftanız geçtiyse ben özelden bile fiyat almıştım ankarada 5 binden başlıyor ortalama
MelisSezen mom40 doktorunuz sizi yeşil listeye alırsa mhrsden kendiniz randevu alabilirsiniz, ben geçen hafta yaptırdım
Nilaypinar 182den alınmıyor maalesef etlik şehir hastanesi radyoloji bölümünü arayın tabi açarlarsa, ben 1,5 ay önce gittim randevu almaya daha beni randevu için arayacaklar çok dolu olduğunu söylediler
eyirkif Ben kaç kere gittim etlik şehir hastanesine ama maalesef ayrıntılı ultrasyona almiyolar hep yer olmadığını söylüyolar