gecegunesim 35 haftaya gırmek üzereyim ve 3gündür midem bulanıyor istifra ediyorum.ayrıca midem boğazıma kadar cayır cayır yanıyor. Benim gibi olan var mı
Mavisanne16 gecegunesim suan 37deyim o zamana yakın yasadim ishal ve istifra acile gidip serum yedim midem öyle geçti ishal ise birkaç gün sonra geçti şimdi 37+4te bugun de istifra ettim yediğim şeyler dokundu sanırım
Kucuk_dunyam gecegunesim bende 33 haftalığım benimde 1 haftadır geri döndü korkuyorum eskisi gibi olucak diye
Mystery123 gecegunesim 35. Haftada başladı benimde sabah bulantıları ilk 3 ay gibi oldum resmen ama ishal ve bulantı doğuma hazırlık belirtileriymiş bana muz iyi geliyor her sabah yiyorum
gecegunesim Mavisanne16 geçmiş olsun bende başta biley dokundu sandım ama midem yanıyır uzanır uzanmaz kacıyor yemekler
gecegunesim Kucuk_dunyam Mystery123 Bugun bir muayeneye gidicem ama yalnız değilmişim baya bunu yaşayan var anlaşılan sonlara doğru normal demekki
Ruruu gecegunesim 33 haftaligiz son birkac gundur aksam yemeklerinde daha doymamis olsam da mide bulantisi basliyor yemek yiyemiyorum ben de pek
Terazimom gecegunesim var benim hatta bazen korkuyorum kulsklarims sıcaklık basıyor gebelik zehirlenmesi olabilir diye şüphe ediyorum ama herşey temiz hamdolsun zaten zayıfım aşırı iştahım var ama yiyemiyorum doyasıya su bile içemiyorum hemen yanıyor midemmm
gecegunesim Terazimom Bmk97 Başta mide bılantısından kurtulduk derken tekrar döndü ozmn Bende bi zehirlemenme olmasından korkuyorumdum ama görüyorumki bunu yaşayan baya var Bi de bebişde hareketli yinede bugun muayanede sorucam
Bmk97 gecegunesim tam 1 saat önce böyle bir başlık atacaktım siz yazmışsınız 😔 36 haftalığız hiç huzurum yok ya
Bmk97 gecegunesim olabiliyormuş ya geceleri çok oluyor mandalina yiyorum sürekli Allah’ın izniyle bir doğum yapsak rahatlasak
gecegunesim happyjelibon06 Bmk97 evet bende bugün gittim normalmış bebek baskısından olabiliyormuş gaviskon şurupla devam edicem ben mide yanmam için.