ipek-15 Zeynepenfal21 Protein kaçağı nedeniyle gebelik zehirlenmesi sıkıntısı yaşadım bebeğin suyu azalmıştı kontrole diye gittim kendimi doğumda buldum
Ipek0z ipek-15 ben bir koli almıştım doğumdan bir gün önce başlamıştım içmeye inanılmaz faydasını görmüştüm şimdi ikinci için de stoklayacağım 🤍🤍
Kayra61 Ipek0z anne birası satılan birşey mi peki 🥲 Kusura bakmayın ilk gebeliğim pek bilgim yokta sütüm olmaz diye endişeliyim 😕
Ipek0z Kayra61 evet e bebekte kutu kola gibi şişelerde satılıyor tadı pekmezli su gibi. Her gğn bir tane içiyorsun. Promalt adı mavi olanı güzel. En uygun fiyatlısı e bebekte yoksa trendyolda falan da var
Aaaaasyaaa Ipek0z ne zaman kullanmaya başladınız sezaryenden hemen sonra mı öncesinde mi bende 30 ocakta olucam önceden mi başlasam
Ipek0z Aaaaasyaaa anne birasını doğuma girmeden bir gün önce içmeye başladım ama bu sefer iki gün önce başlayacağım biraz stresliyim geç gelebilir gibi hissediyorum. Her gün bir tane içeceğim 24lü aldım hastane çantasına da bir tane koydum 🙏🏻