Madeinpelinn Benim bir oğlum var ıkıncye hamileyim kız çocuk çok istedim rüyamda hep erkek gördüm etrafımda hep erkek bol bol sadaka ver mutlaka o niyetle 💕 çok şükür kızım olacak hala inanmasam da
Iraz Madeinpelinn maşallah vereyim inşallah canım ya benim daha bebek küçük ama ilerisi için merak ediyorum ediyorum Allah sağlıkla kucaklarsın inşallah
anee234 Iraz hepsi allahtan 3 çoçukta plansızdı 😃 ve hepsinde korunuyordum 3 de erkek şimdi 4 hamileyim ))
simssmom1 anee234 araları ne kadar bende 3. Oğluma hamileyim ama bitane daha düşünürüm gibime geliyor ne yalan söyliyim bir de kızım olsun isterdim. Cinsiyeti öğrenince yazar mısın
anee234 simssmom1 büyük 8 ortancı 7 küçük 2 yaşında ama bunda baya bulantı oldu bende oburlerinde çok rahat geçirmiştim
atesvesu PapatiA ilk kızım yumurtlama gününde oldu ben öyle şeylere inanmıyorum o ay sadece yumurtlama günümü değerlendirmiştik
pinarmiracmirza Iraz 2 oglumdan sonra 3. Ye hamileyim daha 7 haftaligim cok merak ediyorum, 3 cocukla hayat nasil olacak hic bilmiyorum ogullarim yaslarida kucuk biri 5 digeri 2 , kizlar basarabilirmiyiz 3 cocukla hayat nasil cok korkuyorum aslinda
Gulum12341 asellim143_ Benimle atni durum. Ben cinsiyyeti bilmiyorm hala. Rabbim banada o sevinci nasip etsin inwAllah🤲