kelebekmomy Adettendir sonnnn 99 🥳 Sonunda bende paylaşıyoruummm! Biz de ikili rakamlara düştükkk 😍 Sizlerin kavuşmaya son kaç gününüz güzel anneler 💕
Sevo36 kelebekmomy Bizimde 101 gün bizde ikili rakamlara düşeceğiz az kaldı sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız inşallah
kelebekmomy 3babylovep hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hepimize inşallah rabbim zaman bir şekilde geçecek siz kaç haftalıksınız 😍
kelebekmomy Mystery123 ayy çok az kalmış sağlıkla kavuşun rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah 😍❤️
kelebekmomy senem0987 yaa gerçekten öyle ben buraya bile ne ara geldik anlamadım hem beklemek zordu hemde bir çırpıda geçti tadını çıkarmak lazım sanırım 😍💕
kelebekmomy Zxcbmdmkd 22 de falan günlerce hissetmediğim oluyordu hatta post açmıştım sabahları ve geceleri çok az hissediyordum ama şimdi 25ten sonra çok değişti hareketleri çok arttı günün her saatinde hissediyorum ve tekmeleri de güçlendi büyüyor minik kızım 😍❤️
mehmetsaki Be1234 aynen benmde öyle ama sezeryan olacağı için daha azdır Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun🤲🤲🤲
kelebekmomy Zxcbmdmkd hayır henüz o kadar acıtacak kadar değil ama eşim elini koyduğunda tüm tekmelerini hissediyor bir kaç kere de dışarıdan gördüm hafif de olsa 🥰