9 yaşında bir oğlum var Allaha şükürler olsun sağlığında büyük problemler olmadı. Şimdi yıllar sonra oğlum kardeş istediği için bebek düşündük ve şuan hamileyim ama sağlık konusunda o kadar tedirginim ki benim yeğenim ( ablamın çocuğu ) Dmd kas hastası şuan 10 yaşında bu hastalığı öğrendiğimizde ben ilk çocuğuma 7 aylık hamileyim tabi o zaman elden hiçbir şey gelmiyor dua etmekten başka tıbbı olarak neyse doğumum oldu oğlum sağlıklı testler temiz bir yandan seviniyorum bir yandan yiğenim bilmediğimiz tedavisi olmayan bir hastalık ile karşı karşıya şuan o kadar korku içerisindeyim ki yarın riskli gebelik bölümüne gidip bunu paylaşacağım duruma göre cvs yaptırcagım çünkü olması gereken bu bile bile risk almak beni çok üzüyor genetik bir durum olduğu içinde bunları yaptırmam gerek ha olaki Allah korusun sonuç beklediğim dilediğim gibi olmazsa sonlandırmak zorunda kalacağım :( bilmiyorum Allah kimsenin başına vermesin doğru mu yapıyorum yanlış mı düşünüyorum kafam o kadar dolu ve Allak bullak ki dua etmekten başka elimden hiçbir şey gelmiyor sizler de dua eder misiniz sağlıklı olsun güzel haberler alabileyim