3boysmom eminekiz 5 üstü pozitif sayılır, erken öğrenmişsiniz. 2 günde bir beta verin yükselir allahın izniyle🩷 şuan pozitif duruyor sat kaç
Olacakolcak26 eminekiz canım tanıdım seni çok sevindim dpo kaç ve test yaptın mı nasıl çıkmıştı çizgiler
eminekiz Olacakolcak26 evetttt birlikte ovülasyon yapmıştık bugün karnımda batmalar hissettim zaten hastanedeydim direkt kan verdim test yapmadım hiç
CansuAB eminekiz o zaman artma ihtimali çok yüksek sakın stres yapmayın 2 günde bir kan verin 1500 leri geçince de kese görünür inşallah gönlünüzü ferah tutun inanıyoruz sağlıklı gebelik olacak🙏
Olacakolcak26 eminekiz oy oy nasıl sevindim bende test yaptım silik çıkıyor yarın sabah idarı ile yapıp kan vereceğim kask batmam göğüs ağrım var
Olacakolcak26 eminekiz kızzz inşallah ağzından bal damlıyor yarın mutlaka test yapıp koyulur görürsem kan vereceğim bel agrım ve kasık agrım var korkuyorum
Ecisbicis eminekiz adet tarihinden sonra katlanarak yükselir hcg, 3 kasıma kadar test yaptırıp moralinizi bozmayın çok artmayacaktır çünkü sonuçta hamilesiniz artık biliyorsunuz, önemli olan kanama olmaması, gebeliğinizin devam etmesi