Merhaba arkadaşlar bugün yaşadığım deneyimi sizinle paylaşmak istedim.
21+3 haftalık gebeyim
Ve bugün Ankara’da Harun egemen tolunay a detaylı ultrason yaptırdım.
Kendi doktorum da gitmem için tavsiye etmişti.
Kendisinin Google yorumları çok iyi ve burda da bi kaç başlıkda adını gördüğüm için gitme kararı aldım.
Ücretinin normale göre çok yüksek olmasına rağmen
Deyeceğini düşünerek gittim.
Başka doktorlara giden kişilerin ultrasonları 1-1.5 saat sürüyormuş , benimki yarım saat bile zor sürdü.
Muayene boyunca bana çocukla ilgili hiç bi açıklama yapmadı( bak burası eli kolu vs gibi hiç gösterilmedi)
İnsanlar uzun uzun bebeklerini izlediklerini söylerken ben bebeğimi görebildim mi o bile meçhul
Okadar hızlı bi şekilde yapıp bitirdi ki
Yüzünü neredeyse hiç göremedim.
Muayene bu kadar hızlı bitince en sonda tekrar yüzünü gösterebilir misiniz diye rica ettim ama göstermedi.
Yüzünün fotoğrafı bile basılıp verilmedi.
Muayenemi yaptığı esnada 3-4 defa telefon ile konuştu bunu hastaya karşı yapılan saygısızlık olarak algılıyorum malesef.
Doktor bebeğimin sağlıklı olduğunu ama kalbinde bir parlaklık(leke) olduğunu söyledi, Fetal dna sonucumda düşük risk olduğu için önemsiz olduğunu söyledi. Ve başka hiçbir açıklama yapmadı.
Tabi ki benim şuan içim içimi yiyor. Yani alanında en iyisi olsun derken bu denli kötü bi deneyim yaşamak beni şoka uğrattı.
Kendi belki de snkarada en yüksek fiyata bu işlemi yapan doktordur ama aldığı parayı hak ettimi orası ortada
Asla ve asla tavsiye etmiyorum