Necmiyee kızlar nolur rahatlatın beni biraz 29 ekimde 2.doğumum var korkuyorum ilkinde hiç tedirgin bile olmamıştım şimdi resmen korkuyorum
Fatmnrzddd Necmiyee bugün çıktım 2. Sezeryandan ilki çok kötü geçmişti kabus gibiydi şuan herşey çok güzel şükür 0 acı diyemem ama çekilmicek birşey değil dünyaya can getiriyoruz
ru_a6 Bende öyleyim sanırım ilkinde hiç bişey bilip görmeden dümdüz giriyoruz ama şimdi ne olacağını nasıl geçeceğini biliyoruz ondan korktuğumu düşünüyorum🤷🏻♀️
Necmiyee Sementa63 ah maalesef bede çok istiyorum ama kalça çıkığım var ortopedi doktorum da uygun olmadığını söyledi
2001busra 1 hafta önce oldum 2 sezeryanimi ilkinden daha korkunç evet ama daha rahat iyileşmesi daha iyi biliyoruz süreci daha rahat geçirdim ben
-Papatya33 Bende de korku var ama şöyle düşünüyorum bebek sağlıklı olsun da gerisi herseye katlanırım. Bende uyusturuluyor ya ilk kesi atıldığında korkuyorum. İlk sezerryan da ondan korkup aglamistim sakinleştirici vurmuslardi😂
-Papatya33 2001busra aslında agrisini biliyoruz ya hazirlikliyiz .doğuma girince hersey bitiyor yine de stres oluyoruz
mucizem2geliyor @2001busra neden korkunç 😌 dediniz ne anlamda bnde 17 haftaya gircem hamileyim 2. Korku hep var bendede
mom_51 Daha rahat oluyor Hatta daha çabuk ayaklanıp yürüyorsun. Ben ilkinde 8 saat sonra ayağa kalkabildim 2. De 3 saat sonra kalktım. Bünye alışıyor çiçeğim rahat olsun için 🫶 sağlıkla kucağına al bebeğini. 🌸💖
gozde91 mom_51 spinal mi oldunuz peki. Aralıkta benimde 2.sezeryanım var ilki geneldi şimdi çok korkuyorum ama🙈
mom_51 gozde91 ikiside spinaldi kuzum. Korkma hiiiç çok rahat oluyor. Bende genelden korkuyorum. Hatta sırf sezeryan olmamak için ssvd planlıyorum diyebilirim. 3 kızım var okula gidiyorlar çabuk ayaklanmam lazım 😇
Necmiyee Fatmnrzddd çok geçmiş olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰 ameliyat ne kadar sürdü ne kadar dayanmam gerekecek
gozde91 mom_51 benim onada cesarettim yok ama spinale sıcak bakmaya başladım. İlk doğumum da 30 saatten fazla sancı çekip hiç açılmam olmamıştı 🙈