beyzakoktn Hilales Can hastanesinde kuzenim doğum yaptı odaya 3 tane balon koyuyolar kapıya da hoşgeldin bebeğim yazısı asıyolar o kadar :) organizasyon sayfalarında gördüğümüz süslemeler gibi değil tabii. Öyle bir hayaliniz varsa bir organizasyon firmasıyla anlaşmanızı tavsiye ederim
dalyaluna35 duygumfoca amin tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin bebegimi kaybettim simdi yeniden deniyoruz siz de saglikla kolaylıkla kucağınıza alin insallah 🌸🙏♥️
duygumfoca beyzakoktn egepol paket en son sorduğumda 95 bindi o Kapı süsü oda süslemesi lohusa şerbeti dediğiniz gbi zaten her yerde ücretsiz 28 günlük muayeneler
duygumfoca dalyaluna35 Amin inşallah çok teşekkür ederim 🙏🏻 özür dilerim bilmiyordum başınız sağolsun canım Rabbimden ümit kesilmez bende 11 şubatta 9. Ayda kızımı kaybettim Rabbim tekrar bize nasip etti oğluma hamileyim tez vakitte sen de müjdeli haberi alırsın inşallah🙏🏻
dalyaluna35 duygumfoca ne özürü olur mu öyle sey ne kadar guzel bir kalbiniz var 😌 sizin de başınız sağ olsun… Allah meleklerimizle bir gun tanışmayı nasip etsin insallah Bizlere… hayirli saglikli imanlı guzel ahlaklı evlatlara sahip olmak nasip olsun inşallah hepimiz icin 🌸♥️
pnr35d bersah34 bana öyle bir şey denmedi. Ben 13 yıl önce orda doğum yaptım şuan 23 haftalık gebeyim 2 kere gittim. Doğum yaptıracak doktor fiyatları değişiyor mu bilmiyorum. Bi daha gittiğimde detaylıca sorayım. Ben hastane için değil doktor için gidiyorum. İnsallah son dakika bir sürpriz çıkmaz
fatos1905 duygumfoca can hastanesinde Hakkı Aytaç a takipliyim bikaç ne zaman ulaşmaya çalışsam 10dk içinde dönüş yapıyor. Çok memnunum çok ilgili bi doktor kendisi.
duygumfoca fatos1905 can hastanesi Mehmet Bal’a randevu aldım 15’inde gidicem canım teşekkür ederim 🙏🏻
ilaymira_ fatos1905 merhaba, ben de Hakkı Aytaç takipliyim şu an, doktor çok ilgili ama randevu saatlerini çoğunlukla boş görünce acaba çok tercih edilmiyor mu, kaçırdığım bişey mi var demiştim içimden, siz de böyle söyleyince rahatladım biraz 😊
tugceelaa Aydh takipli hastalara özel fiyat dediler yanlış hatırlamıyorsam normal doğum 69 sezeryan doğum 65 bindi bende ekolde takipliydim ceysu hanımda ama 65 bine muayneler tahlil nst falan dahil başka hastaneden doğum paketi aldım
tugceelaa Aydh metropol hastanesi ama şuan güncel fiyatlar değişti arkadaşım 100 bin demişti doğum paketi için ama herşey dahil olarak
fatos1905 ilaymira_ ben de aynı şeyi düşünmüştüm ama hastanede yeni bi doktor sanırım ondan. Yani ne zaman gitsem kapısında hasta dolu aslında. Gayette ilgili ne zaman yazsam hep anında dönüş yapıyor bana.
ilaymira_ Zaten daha başlardayım ben zamanla endişelerim geçer sanırım, ilk olduğu için biraz sorgulayıcı oluyor insan 🫢