ytm Bende çiğli bazekolda Halil gürsoy palaya gidiyorum ve cok ilgili birisi ne zamn mesaj atsam dakikasında ses kaydı atıyor gerekirse arıyor
duygumfoca kaplanfamily ben egepolde paket alıcaktım 95 bin di can hastanesinde doğum 65 bin dedi sekreter ama şuan alamıyorsunuz ddi paket değil ddi doğum zamanı ücret ne kadarsa onu ödüyorsunuz ddi
kizmizimavi duygumfoca bu arada metropol hastanesinde ucret sabitleme varmış sanırım ben Mehmet Bal dan en erken 26 sına randevu verilince ömür keskin den randevu aldım 5 ine. Sorduğumda sabitleme yapabiliyorsunuz dediler. Gidince hangi haftada sabitliyoruz ucret nedir onları öğreneceğim.
Onthewind duygumfoca can’a gidiyorum memnunum umarım sezaryen sonrası da aynı cümleyi kurabilirim :') drum başka ama mehmet beyin methini duymuştum. Fiyat güncel mi ben daha bilgi almadım
kizmizimavi duygumfoca can hastanesi mehmet bal önerebilirim gerçekten çok ilgili bir hekim. Yalnızca bugün randevu almaya çalışsanız en erken 26 sına veriyorlar. Hep dolu oluyor randevuları ve çok sıra bekliyorsunuz
Bkomurcu Metropol hastanesinden Ömür Beye gidiyorum ve çok memnunum ne zaman arasam yazsam doğumda değilse mutlaka dönüş sağlıyor, gereksiz hastanede tahlil yaptırmıyor sağlık ocağı yapıyorsa oraya yönlendiriyor ve çok güler yüzlü
Bkomurcu kizmizimavi ben 12. Haftamda doğum paketi almıştım şimdi doğum fiyatları ne kadar oldu bi bilgim yok ama fiyat diğer hastanelere göre daha uygun
lnbahar duygumfoca aslında çok iyi bir doktor olduğunu duydum ama tabi içine sinmediyse değiştirmen en doğrusu canım, ben de Bülent beye gidiyorum kızımı da onda doğurdum şimdi oğluma hamileyim son aydayız:)
duygumfoca lnbahar evet çok çok iyi bir doktor ama ben önceki gebeliğimde 9. Ayda bebeğimi kaybettim o zamanda Cem beye gidiyorduk bunda çok pnpirikliyiz eşimle doktorda geçen aradıgımzda geçiştirdi gbi geldi O yüzden ve bize çok uzak kalıyor bir buçuk saat sürüyor bazen yol Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu 🙏🏻
nely89 lnbahar merhabalar bende 2 aylık gebeyim hala doktor arayışındayım ekol olmasını istiyorum çünkü sağlık sigortam onda geçerli. bir doktorla başladık 1 randevuya gittim ancak kendisi numarasını vermiyor çok şaşırdım ve açıkçası ilk gebeliğim olduğu için soru sormam gerektiğinde ulaşmak istiyorum. Bülent beyi tavsiye eder misiniz? numarasını veriyor mu? birde doğuma kendisi mi geliyor acaba bu da çok önemli benim için
pnr35d duygumfoca eğer doktor arayışınız varsa sada da Şule hoca var. Dünya tatlısı naif bir hekim. 12 yıl önce oğlumu kucağıma verdi saglikl. Şimdi tekrar gebeyim torbalıya tasindim doğumumu nasipse gene onda yapacağım. İzmir’in bir ucundan bir ucuna onun için gidiyorum.
bersah34 pnr35d peki epidural doğum ücreti hakkında bilginiz var mı ben şuan İstanbul’dayım doğum İzmir’de olucak sadada yapmayı düşünüyorum yada bazekolde ama daha fiyat bilgisi almadım
duygumfoca pnr35d aslında sada bize çok yakın ben de 12 yıl önce oğlumu sada da gündüz bey de doğurmuştum ama benim için pişmanlıktı 🙈
-Yusufumm- İlk doğumumu can hastanesinde yapmıştım doktorum şimdi yok ama hem doktorumdan hemde hastaneden çalışanlarından hemşirelerden aşırı memnun kalmıştım. Şimdi ikinci gebeliğim doktorum gittiği için can hastanesini tercih etmedim ve ayrıca fiyatları yüksek ve fiyat sabitleme yapmıyorlar. Karataş hastanesinde merve durmuş hanıma gidiyorum şimdi fikir olsun diye söylüyorum aşırı iyi bi doktor bi abla gibi yaklaşıyor ilgili samimi bütün mesajlarıma hemen dönüyor hastaneyle de anlaştık doğum ücretini bile ödedik yılbaşından sonra fiyatlar değişecek ama ona rağmen sabitledik
bersah34 -Yusufumm- benim doğum bide ocakta olucak benimde bı yer bulup sabitlemem gerekiyor sanırım ne kadara anlastiniz acaba ve epidural falan varmı içinde
pnr35d bersah34 sada bazekol oldu Menemen dekinden bahsediyorum doğum ücreti 40 bin şu an. Yılbaşından sonra zam gelecekmiş ama ne kadar olur bilemem. Ben ilk dogumumu 12 sene önce yaptım orda epidural ile başlayıp ben panik yapınca genele çevirdiler. Ebeler de doktorum da ekip de çok iyiydi. İnsallah ikinci de öyle geçer.
-Yusufumm- bersah34 50 bin ödeme yaptık doğum ve sonrası için herşey dahil anne için 18 gün bebek için 28 gün ücretsiz muayene bunların hepsi içinde eğer olur da allah korusun başka bi yerde acilen doğum olması gerekir ve olursa da paramızı geri veriyorlar