dml33 NimetDilmen tabiki biliorm 14. Haftadan beri az suyum 2 kere detayli ultrasona gordm cocugun bobreginde mesanesinde sorun yokmus kan akisida normalmis ama suyum yinede azdi 30 hafta oldm suan
dml33 NimetDilmen seker suyu arttiriyorms ama burdaki dier postlarida okursaniz suyu fazla olanlarda seker yada gizli seker cikanlar var o yuzden meyve ve tatliyi azaltin dedim
NimetDilmen dml33 MaaşAllah siz 30 haftaya ulasmıssınız ben 21.haftamdaym. Sizinde bol meyve ve tatlı yemeniz lazm sanırm. ALLAH yardımcımız olsun saq salim kucaqimiza almayı nasip etsin 🙏
NimetDilmen dml33 Bendede şeker var insulin kullanıorum doqumdan sonra bırakcam. Çok teşekkür ederim bilqin icin dediqini uyqulucam. Peki fazla olmasının bebeqe bi zararı varmı biliyomusunuz?
dml33 NimetDilmen erken dogum olabiliyoms suyu az oluncada erken dogum riski oluyo ama ikiside iyi deilms aslinda
dml33 NimetDilmen seker cikti bnde nalesef havuc suyu iciodm bn suyu artsn diye seker cikinca malesef birakmak zorunda kaldim seker cikinca suyumda biraz artti suan bol.bol su iciorm azalma olmasn diye
dml33 NimetDilmen yok cnm su icmeden olur mu iciceksn tabiki suyunu su kasilmayi önler tatlidan havuctan meyvelerden uzak dur sekerine baktir bi saglik ocaginda falan gizli sekerine doktoruj bisey demedimi
dml33 NimetDilmen kafa gidiyo benim biraz basta yazilani unutuorm kusura bakma 😊😊diyet yapcn o zmn cnm diyete uyarsn hem sekrin kontrol altina girer hem suyun normale doner