Senacanblt_ moonmom1 benim bebiş sürekli ultrasona arkası dönük duruyor hatta cinsiyetini 20.haftada anca görebildik biraz zorla😂
Gulg1 kartanesi___ ahahah benimde normal ultrasonda öyleydi biz açken öyle yapiyorlarmjs doktor öyle söyledi😆
kartanesi___ Gulg1 yaa cidden mi😂ben detaylıdan çıktıktan sonra bana verdikleri raporda gördüm baş aşağı yazıyordu araştırdım normal mi diye normalmiş ama aç olduğumuz için öyle yaptıklarını yeni duydum😂
medelas1 Benimkisi hep yüzünü kapatıyor mesela açık olsa bile sanki ultrason başladığını fark edip direkt yüzünü saklıyor 🤭 sebebini anlayamadım ama normaldir umarım
kartanesi___ medelas1 benim de son 2 kontrolde eli yüzündeydi hatta detaylıda elini yüzünden çeksin diye çok uğraştık😂
Gulg1 kartanesi___ benim doktor baktı bebek baş aşağı duruyor kalk git biseyler ye çikolata fln ye dedi sonra yedim bebek pozisyon değişti😆😆
medelas1 kartanesi___ benim her ultrasonda öyle ya yani açık olsa bile ultrason karnıma değdiği an daha yüzüne sıra gelemeden direktttt kapatıyor ya 🤭