Gurbetci1anne Şu uygulamayı silip tekrar yüklemek zorunda kalıyorum 😂 4. gebelikten herkese selamlar saygılar efendim🤩😅
cylnboran04 Gurbetci1anne ayyy maşallah hısgeldın aramıza benımde üçüncü gebelıgım saglıcakla kucağımıza alalım
myangelson Gurbetci1anne oh maşallah 😄 hosgeldinizzz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻❤️
kayraninannesiiii Gurbetci1anne hayırlı olsun darısı bana . Hamilelerin duası kabul olur derler oğluma bi kardeş düşünüyorum bakalım kısmet
htc5858 Gurbetci1anne tebrik ederim 3 erkekten sonra bende kızımı bekliyorum inşlhh 22 haftadan selamlar ❤️
Gurbetci1anne cylnboran04 hoşbuldum hepimiz sağlıkla alalım inşallah. Yaş 28 kısmetse 3. çocuk olacak. 2 oğlan var sizde nasıl
cylnboran04 Gurbetci1anne benımde 2 oğlum var çok şükür henüz Cınsıyetımız belli degıl inşallah Allahım hayırlı sağlıklı kız evlat nasıp eder🤲💗
Gurbetci1anne cylnboran04 benim de 2 oğlum var inşallah bu kız olur hayırlısıyla 3. Bir erkeği bünyem kaldırmaz ev savaş alanı gibi zaten 😂
Gurbetci1anne kayraninannesiiii Allah razı olsun rabbim en güzel vakitte en hayırlı şekilde size de nasip etsin inşallah amin🥰
Gurbetci1anne htc5858 saolun bende de 2 oğlan var 3. erkeği bünyem kaldırmaz inşallah kızdır benim de😁
Dmlirmak Gurbetci1anne aaaa hayırlı uğurlu olsun 😂😂❤️❤️ sağlıkla gelsin inşallah bir an çok mutlu oldum neden bilmiyorumm
senos15 Gurbetci1anne senin hatırlıyorum Sanki 2022 de burdamıydın acaba ismin çok tanıdık bende 4 yıl sonra geri döndüm 😂😂