eminaas Kızlar kaçıncı haftada doğurdunuz ,cinsiyeti neydi ,doğuruyorum artık dediğiniz belirti var mıydı .ben bu haftada doğuracam o haftada doğuran oldu mu ?doğurmak için özel bısey yaptınız mı
buse2507 eminaas selam canım 38+6 da doğurdum erkek bebek 1 gece öncesi şiddetli bel ağrım oldu ertesi günü muayeneye gittim 2 cm açıklık vardı doktor yatış verdi
beyzzsenturkkk eminaas 38+6 da doğurdum sabah 6 da ishal ve kusmayla uyandım 9 cmle hastaneye girdim evde 5 dk durmamışımdır yani uykumda açılmışım hiç hissetmedim bi 10 dk belki sancı cekmişimdir kız bebek doğurdum 3.300
Evo12 eminaas ben kızım 40+4 te normal doğurdum. Sıfır belirtim vardı. Bir sürü şey yapmıştım hiç faydası olmamıştı hurma yürüyüş merdiven vs. Son gün gene bütün bunları yapıp üstüne birde göğüs uçlarımlar 15-20 dk oynadım uyarmak için. Gene bişi olmadı o gün kontrolüm vardı ve artık acilden gidiyordum ikindi gittim ve şok 5cm açılmam vardı direk yatış yapmışlardı.
Havin49_ eminaas oğlumda 39+5 te doğum yaptım gece 4 e kadar da eşimin yeğenleri ile pturdum sohbet muhabbet eşim gececiydi çalışıyordu sabah eşimin geldiğini duydum sesini ayağa kalmamala suyum geldi bu sefer ki gebeliğim de 38 haftalık fln olur herhalde sezeryan olucam bakalım
Ecemsu_12 esrafidann aynı durumdayım 38+0 varya aşırı şekilde iç çamaşırım ıslanıyor acaba su sızıntısı mı ne yapmam lazım umarım kötü bir şey yoktur