Tomriscvn Kızlar 6 haftalık hamileyim bugün sabah Etlik şehir hastanesinde kötü bir deneyim yaşayarak kahverengi kanamam olmasına rağmen ilgilenmediler.Ağlayarak ve korku içinde medicalparka gittim ve Seray adında bir doktora göründüm.Sanırım buradan doğum paketi alacağım gibi görünüyor.Gidip memnun olan varmı.Hangi doktoru önerirsiniz genelde Serap hoca önerilmiş fakat çok yoğun kendisi sanırım buda biraz beni korkuttu ilgilenmeme durumu olabilir mi.
Zarifokur Tomriscvn hayırlı olsun çok sevindim ya hasta olacağın olmadı demiştin enson bak demek ki varmış . Ay maşallah
seryyn Ben sevgi hocada takipliyim çok yoğun bir doktor ama biz anlaşıyoruz. Arkadaşım bülent hocada takipli o da memnun bide ikbal hocayı takip ediyorum instagramdan sakinliği çok hoşuma gidiyor 🌸
Tomriscvn seryyn casi Peki sonradan doktor değiştirebiliyormuyuz bilginiz varmı ve şartları nelerdir pek konuşamadık çünkü sadece 5li tarama ücretli falan dediler 🥰
casi Müjde hoca da takipliyim çok memnunum onda doğum yapan tanıdıklarım da oldu onlarda çok memnun kalmışlar çok ilgili,sakin,pozitif,tatlı biri 🧚♂️
Tomriscvn casi Evet benim içinde bunlar gerekli aslında böyle acele oldu bittiye getirmeyi sevmiyorum bende çok sakinim çünkü 😀
casi Tomriscvn evet ben orada başka bir hocada takipliydim kötü bir deneyim yaşadım sonrasında hemen değiştirdim müjde hocaya geçtim öyle bir hakkınız var
bbusrt Merhaba paket için fiyat alabildiniz mi? Bende yen öğrendim hamileliğimi medical parkı düşünüyorum da:)
bbusrt Tomriscvn teşekkür ederim siz doktora karar verebildiniz mi:) hayırlı olsun bu arada🤍 sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
Tomriscvn bbusrt Ay hayır çok zor ben seray hocaya gittim ama orda boşluk o varmış ona verdiler sizde araştırısanız bana haber verebilirmisinz teşekkür ederim 🥰
Tomriscvn casi Serap hoca yada mine hoca hakkında bilginiz varmı acaba ikisinden birisini düşünüyorum karar veremedim ilk gebeliğim biraz acemiyim ve pimpirikliyim 🤣🥰
28e Serap hoca gerçekten çok tatlı birisi yoğun olması sizin için üzücü olmuştur önerim Serap hoca olurdu kesinlikle