bus2109 Kızlar selam 5+4te gittik ilk kontrole ve kese boyunun 8.2mm olduğunu haftası ile uyumlu olduğunu söyledi doktorum kalp atışı için 6+4te gidicez duyabilir miyiz İkinci bir sorum daha var benim hiç belirtim yok normal mi
elifsenadvrlmz bus2109 duyarsın bende o zaman duymuştum canım kişiden kişiye değişiyo belirti de benim de hiç bir belirtim yok 14 haftalık oldum ☺️
nnmmggg bus2109 bende 6+2 yim yarın duyarım inşallah çok merak ediyorum sizde gittiğimizde duyarsınız inşallah
sumalparslan bus2109 bende yarın gidicem tam olarak 6+4 haftalık hamileyim kalp atışını duyarım inşallah 🥹
girls35 Bende 5+5 in bende 5 kasımda gideceğim çok heyecanlıyım ama hiç bir belirtim yok ne mide bulantısı ne halsizlik fıldır fıldır geziyorum 🤣😁
30091991 girls35 ben de 5+5im 6 kasıma randevu verdi doktor kalp atışı için ama ben dayanamadım perşembe günü özele gideceğim 🥹
girls35 30091991 sende var mı mide bulantısı veya halsizlik bende hiç yok hatta ilk zamanlar sağ kaşığımda batma oluyordu regl oluyormusum gibi ağrı vardı geçti
aslioran busra1635 ben 5 haftalıkken gittim karından keseyi gördü doktor 7 gün sonrası için tekrar randevu verdi perşembe günü gideceğim
30091991 girls35 birebir aynı şeyler batma vardı ama geçti arada regl sancısı gibi oluyo ama mide bulantısı falan yok hiç
gllfrtrnn bus2109 biz daha yeni 5 haftalık olduk yarın doktor muayenesi var inşallah benimde kesem gözükür sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin hepimize 🤲☺️
bus2109 gllfrtrnn karından görülmezse bile vajinalden görünür inşallah bende 5+4te hem karından hemde vajinalden gördüm çok şükür bi kalp atışı kaldı inşallah onu da duyarsam içim bir nebze olsun rahatlıcak 🤭 rabbim hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻 gllfrtrnn
sumalparslan bus2109 buraya yazıcam demiştim doktordan çıktım 6+2 haftalıkmışız kalp atışları var 🥹herşey yolunda dedi normalde 6 + 4 haftalık görünüyor adet tarihime göre ultrasonda iki gün farklı çıktı