Irmaknur71 Kafamı yataktan kaldirasim gelmiyo ama yatamiyorumda bebegimide hissediyorum ama çok halsizim yatmak istiyorum yatamiyorum oturuyorum ama oturmak istemiyorum 😑 bu durumu yaşayanlar var mi bide 2 gündür yaklaşık sarı su gelio iç çamaşırımı ıslatan sekilde
haticestc Irmaknur71 aynı durumlar bende de var akşam olunca aklım çıkıyor yatıcam diye ki aslında yatmak istiyorum çok. Oturunca zaten 100 kere şekil değiştiriyorum doğum yaklaştıkça vücut isyanlarda
ozlemturgay 39+4üm bende aynı belirtiler var yatmak istiyorum yatamıyorum oturamıyorum boynum düşüyor resmen gözlerim kapanıyor halsizim ve akıntı var fazla sarı renk neden acaba 😒
Irmaknur71 Hbsanneoluyo 3 4 defa pedi dolduran şekilde sümük gibi geldi daha sonra su geldi sarı 2 gündür gelio
Selvis Hbsanneoluyo dediğiniz şekilde gelince ne oluyor ki ? Benim bayadir yoğun şekilde geliyor sabah uyanıp dolanmaya başlayınca hem de her sabah. Tecrübesizlik zor gerçekten 😕
Irmaknur71 Selvis doğum başlıyo olabilir yada su azalmış olabilir sanırım cam yarın doktora gitcem bakalim
Selvis Irmaknur71 doktor a da haftada bir gidiyorum w8 e girmek üzereyiz. Ölçtü Normal demişti suyuma. Bakalım size ne dicek bana da haber edin 😊