Gencbirannis Misal kızlar sonbahar veya kış arası olanlar? Uzun triko elbise ile gittiginiz oluyor mu? Elbise çok rahat geliyor da eşofman vs giyemiyorum dışarı çıkarken aklıma böyle bir şey geldi bide bi elbise buldum ama giysem ayıp olur mu ki diye düşündüm bi
nursenasu27 Gencbirannis eğer ebe sizi hazırlarda ultrasona zaten karnınıza kadar bez çarşaf tarzı bişeyle örtüyor yine gizlilik açısında gayet iyi oluyor özelde böyle eğer devlet ise ebe falan kimse yok direk doktor ondan rahat olmayabiliyor
Deletedmom_297 Gencbirannis elbiseyi kolple açmak lazım giymiyorum o yüzden bi kere o hatayı yaptım çok utandım 😂
Gencbirannis 1kovakizi mesela altına tayla giymek de olur mu acaba yürürken elbise yukarı katlanıyor falan bilemedim yaa
whitee00 Gencbirannis Ben bütün yaz elbiseyle gittim örtüyle örtüyorlar zaten. Eğer örtü yoksa yanınızda ince bir ceket götürün onunla kendiniz örtersiniz
Daisyy000 Gencbirannis Ben yazında hep elbiseyle gittim yanıma bi şal aliyorum, yatınca alt kısmımı şalla kapatıyorum
3kedili2bebekli Gencbirannis o doktorlarin sizi doğumda nasıl göreceğini düşünürsek ayıp olmaz giyin gitsin ben giyiyordum hala giyiyorum ne olacak 😂
usenmedimyaptimbirvelet Gencbirannis doğum anında vajinayı 85 kişi görünce artık ne tıptan ne lazerden utanıyorum amaaaan
Hazalert Gencbirannis ben içime kısa tayt giyiyorum sorun olmuyor devlet hastanesi talipliyim hiç örtü vermediler hep tayt giydim elbisenin içine tabi tesettürlüyüm içim gözükmesin diye mecburen yaz kış giyiyorum zaten
Havin49_ Gencbirannis bence elbise giymek mantıklı değil ztn işte etek veya pantolon giyin daha rahat olur diyorlar çünkü yani bacaklarımı dahil açıp göstermek istemem elbieyle şöyle gidiyorum boydan boya ful düğmeli elbisem varsa sadece karnımı açıyorum onun dışında pantolon etek
edaabykl Gencbirannis elbise altina sort tarzında baksırlar var ole bise giyebilirsin yada rica edebilirsin üzerime bise ortermisiniz diye bole carsaflar oluyo parça parca onu ortuyolar
TKumsall Gencbirannis onun yerine bahçıvan tulumu tarzi şeyler giyebilirsin elbiseyi tümden kaldırmak gerekiyor oda rahatsız hissettiriyor bir defa elbiseyle gitmiştim onda da sancilandim nst baglandi üstüm öyle bide perdeyi açık bırakmışlar adamın biri girdi içeri napacagimi şaşırdım sonraki de hem elbiseyi ustten çıkardım üstüme doğru çektim hemde perdeyi bidaha açık birakmamasi konusunda uyardım tek seferlik de o kadar rahatsız olunmuyor da benim gibi bir duruma düşersen çok sıkıntı oluyor
iyiliktozu Gencbirannis evet hep elbise giyiyorum. Ama benim doktorum kadın ve klinikte örtü var. Örtüler de kullanınca kirli sepetine atılıyor. Kişisel yani.