Ynckpgn Kızlar umarım sadece ben böyle düşünmüyorumdur bebek ürünleri bana çok pahalı geliyor,çok kaliteli marka bişey bakmıyorum ama çok dandik bişey de almak istemiyorum örneğin bi küvet seti 1500 tl çok değil mi ya ? Mavi leğen alıp orda yıkıyacam 😆
0Berfin0 Ynckpgn evet gereksiz pahalı şeyler var ama doğru araştırma yapılırsa internette mağazaya göre bazen daha uygun olabiliyor. Ben mesela beşik araba internetten çok uyguna aldım dışarıda aynı kalitede ürünler daha pahalı kıyafetlerinin neredeyse hepsini de trendyoldan aldım kardayım 😂
kelebekmomy Ynckpgn kesinlikle katılıyorum ben sırf bu yüzden alışverişe çok erken başladım sona kalırsam zorlanırız diye cinsiyeti belli olunca hemen almaya başladım yavaş yavaş eğer çok bir şey almadıysanız bir kaç gün daha bekleyin derim kasımda güzel indirimler oluyor benimde almadığım şeyler var küvet seti nebulizatör Ateş ölçer vs Kasım indirimlerini bekliyorum
Denizj Ynckpgn cidden öyle. Akıl alır gibi değil. Ben kuvet setini 900 tl mi ne aldım fileli. Kayınvalidem yıkıyo kızımı ben bunda yıkayamam diyip gidip mavi legen aldı onda yıkıyo😆
0Berfin0 Ynckpgn benim de ilk gebeliğim insan hevesleniyor gerçekten ama zaten çok fazla şey alınacak o yüzden araştırarak alınması daha iyi oluyor
Ynckpgn kelebekmomy daha hiçbirşey almadım herşeyi favoriledim Kasım indirimini bekliyorum bakalım inşallah alabilirim bişeyler kızımaçeyiz yapacam 😄
juli_naz Ben aslen Bilgaristanliyim ama Almanyada yaşıyorum… geçen annem İstanbul’a gitti bebeğe bir kaç tulum almış ve fiyatlarını söyleyince dedim sakın daha bir şey alma … tamam burada da pahalı ama sonuçta 3 zıbını 5 Euro ya da bulabilirim ve ya üç tulum bir arada 10 Euro ama yani .. Bulgaristanda da pahalı Türkiye gibi 🙄
idfhatice LCW da indirimleri değerlendirin derim kime söylesem aldığım fiyatlara hep şaşırdılar kuponlar vs sepete ekledikçe kazanmalar derken ikili takımı avm de hatta LCW outlet de bile 400 500 iken ben 200 civarına çok güzel takımlar alıyorum
idfhatice Ynckpgn LCW uygulamasını indirip üye olun ilk üyelik ise Hoşgeldin indirimi de oluyor direk çark çıkıyor zaten 1000 ve 1200 gelirse kullan günde bir defa oluyor çark kuponu kopyala yada kaydet yazıyor onu yap sonra anasayfada indirimli ürünler yüzde 50 yüzde 60 indirim vs yazıyor ona tıklayın hangi bölüme bakacak işeniz alan azaltmak için seçin em son sepette o kopyaladığınız kuponu girin bazı yerlerde indirim bölümünde belirli bedenlerde ekstra indirim var alacağınız bedene denk geliyorsa oda güzel bir fırsat
tahamommy Ynckpgn evet gerçekten pahalı ve çok iyi araştırmak lazım, bende geçen küvet arayışına girdim kovasını önceden almıştım ty da bakıyorum 800-900 dan aşağı küvet yok sonra bi e bebeğe bakıyım dedim 150 tlydi baya da genişti hemen aldım yani bütün sitelere tek tek bakın