CerkesMaria Kızlar bugun doktora gıttım letu kullandım bu ay sagda 23 mm solda 18 mm yumurtam vardı gonopeptyl vurdu catlaması ıcın ıkı tane ama sabah ovulasyon yaptım sılıktı nıye bole doktorda gozukuyor testte yok
mom28_ CerkesMaria henüz çatlamadığı için ovülasyon testinde silik çıkar yani o test varolan yumurtayı göstermez çatlama yumurtlamayı gösterir
Nevagibi CerkesMaria ovülasyon testin markası neydi, birde çok mu silikti yoksa biraz koyuluk var mıydı
yavuzayse CerkesMaria öncelikle harlı olsun inşallah tutar benim sorum iğne ücretlimi bilmediğimden soruyorum
mom28_ CerkesMaria evet yarın yapın büyük ihtimalle koyu çizgi çıkacaktır çünkü testi sabah yapmıssınız üstüne doktora gitmissiniz yumurtaları görüp çatlatma ignesi yapmsınız 24 36 saat sonraya çatlar o zaman çift çizgi olur işte hayırlı olsun inşallah
Kelebekkkk34 CerkesMaria normalde yumurtlama olduğunda kırmızı olur çatladığında silik olur. Test yanlış demekki yapmana gerek yok ki doktorun dediği önemli
CerkesMaria Kelebekkkk34 doktorun dedıgı onemlı tabıkı ama bız bu zamana kadar neye gore ovulasyon yaptık o zaman
mom28_ CerkesMaria ovülasyon testi idrardaki LH seviyesini tespit etmek için LH hormonunun en yüksek oldugu gün sadece koyu çizgi olur ve yumurtlama saatler içinde olur öncesi sonrası hep silik olur sizin vurdugunuz igne LH hormonu yani çatlama için gerekli hormon yani vurmadan önce tabiki silik olacak çatlama başlamadı ki daha kafanızı karıştırmayın doğrusu bu
Kelebekkkk34 mom28_ ama yumurta çatlayacak boyuta geldiğinde pik olmaz mı zaten? Ertesi gün çatladığında pik silikleşir diye biliyorum 23 mm kendiliğinden çatlayabilcek kadar büyük zaten şuan testin pik olması lazımdı
mom28_ CerkesMaria büyük ihtimalle çünkü LH hormonu aldınız iğneyle yumurtayı uyarıyor şuan zirve oldu çift çizgi oluşuyor saatler sonra çatlatacak sabah lütfen test yapınca yazın dogru mu yanlıs mı biliyorum teyit etmek istiyorum
mom28_ Kelebekkkk34 ama testi sabah yapmış doktora gitmeden silik görmüş doktora gitmiş yumurtları hala duruyor demekki yeterli LH salgılanmadı çatlama başlamadı bu yuzden silik gördü evet normalde o boyutta olan kendı catlar normal döngüde ama igne ilaçla büyütülen yumurtlar hormonları degiştirebilir tam zamanında salgı olmayabilir bu yuzden bu çatlatma igneleri var ya zaten
Kelebekkkk34 mom28_ ilaçla büyüdüğü için demekki çünkü normal şartlarda bu durumda pik olması gerekiyordu. Dediğiniz gibi o zaman iğne vurulduğunda çatlama sinyali aldığı için pik çıkar
mom28_ Kelebekkkk34 evet şimdi iğne yaptığı için lh yükselecek koyulasma olacak paylasırsa bakalım net anlarız