[silindi] Alin3026 şimdi tekrar gidecem doktora artık rabbime teslim ettim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
Havin49_ [silindi] bebeklerim ikiz 12 haftalık muayenemde bu bekler yüzde yüz ölür umut bekleme hani o kadar umutsuz konuştu ki ağlamaktan per perişan oldum bebeklerim 20 haftalık ikize göre de gelişimleri gayet iyi bi bebeğim hatta 2 hafta önde gidiyor biraz tombul yaptığım şey hastaneyi değiştirmek şuan doktorumu buldum ve onunla devam edicem
Havin49_ [silindi] amin cnm inşallah şeninde herşey gönlünce olur sağlıklı bir şekilde iler gebeliğin
iremgurel Benim de bu şekilde oldu keseyi gördü embriyo görünmedi betam çok az artıyordu 2900 civarı oldu ama sonra düşmeye başladı 2 gün içinde düşük başladı kürtaj oldum . Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah daha iyi günlerimiz olur.
[silindi] pnar433463 duyamadı maalesef ki başka bir doktor daha bakacak ama kürtaj dedi sağlıksız gebelik var diyorlar
iremgurel [silindi] hayır hiç korkmayın zaten anestezi veriyorlar hiç ağrı sızı hissetmiyorsunuz sonrasında 3 saat takip edip taburcu ediyorlar bir hafta kadar lekelenmem oldu ağrım olmadı şükür . Agrı kesici veriyorlar ama kullanmadım . Antibiyotik kullandım bitti . Ben de olalı 10 gün oldu haftaya kontrole gideceğim .