Anonimb Hanımlar sezeryan tarihi sorarken😅 iki saattir bel ve kasığa yayılan, bacaklara vuran regl ağrısı gibi ağrım var. Uzandım geçti gibiydi ama hala belimde ağrı var. Yalancı sancıdır dedim ama yalancı sancı 2 saat sürer mi?
Anonimb minikkalp2 yaaa benim doktor USG göre takip ediyor sat göre bakmıyor. Sat göre başlarda 2 haffa gerilik olduğu için şimdi 1 hafta falan gerilik var
Mystery123 Anonimb insanlar sürekli laf ediyor sanki acısını zorluğunu onlar çekecekler iki doğum şekli de çok zor bence Allah kolaylık versin hepimize sizi de zorbalıyorlar mı neden sezeryan diye
Anonimb Mystery123 evet ikisi de zor. Aslında arkadaş çevrem geneli sezeryan öneriyor. Eskiler daha çok normal diye tutturanlar 😅 anneme falan söyledim zorbalamadı hahahhaa nasıl istiyosan toparlanman daha rahat olur diye normal diyorum dedi de ben onda da toparlanamam dedim😅😅
Anonimb Mystery123 şuan şiddeti artmıyor gibi. Bel ağrım devam ediyor ama kasıklarıma sık vuran sancı yok
Zeynepenfal21 Anonimb ilk gebelikte 38+3 te doğurdum şuan 35+5 oldum sancilarim var 37 haftayi bulsamda iyi olur
Kuromi Anonimb 38+4 e gün verdi . 30 Ekim doğuma gidiyorum hayırlısıyla 🌸 36 haftalıkken belirledi gününü .