bebekannesi06 18+1 deyim. Bir anda merdivenden inerken yoğun şekilde su gibi bir şey aktı. Sonrasında eve geldim ayağa kalktıkça azar azar su gibi sıvı geliyor. Doktor takip edelim artarsa gece gel yoksa sabah gel dedi başına böyle bir durum gelen var mı kızlar
busrasya2334 bebekannesi06 bence acilen görünün umarım kötü birşey yoktur ama bence hemen acile falan gidin
msskrkss bebekannesi06 Geçmiş olsun mutlaka başka bir doktora da görünün böyle durumlarda. Biri bir şey diyor diğeri başka bir şey diyor
gizdiyebirisi bebekannesi06 merhaba, sıvı akıntı gibi miydi? Yoksa ıslatacak derecede gelmişti su acaba?
bebekannesi06 Çok şükür iyiyim suumeyyeisler çok şükür iyiyim doktoru tekrar aradım sizler söyleyince hastaneye yatış yaptı damardan antibiyotik ve su tedavisiyle devam etti amniyon sıvısı da toparlandı zar da yenilendi çok şükür taburcu olduk 🌸
suumeyyeisler bebekannesi06 ayyy çok şükür canım çok geçmiş olsun sağlıkla kucağına alırsın insallah 💕😇
bebekannesi06 suumeyyeisler amin inşallah çok enfekte oldu vajina bölgem sürekli yeni bir enfeksiyonla mücadele etmeye çalışıyoruz hakkımızda hayırlısı artık 🌸
iyiliktozu bebekannesi06 geçmiş olsun canım. Ne enfeksiyonu olmuştun? Kesen delindi de toparlandı mı yani?
bebekannesi06 iyiliktozu evet canım zarda ufak bir delinme varmış damardan antibiyotikle küçük olduğu için onarılmış olmuş ama artık basınca enfeksiyona vs daha dikkat etmek gerekiyor dedi doktor. Gardnerella ve vajinit dedi doktor
iyiliktozu bebekannesi06 tahmin etmiştim enfeksiyona kadar çok geçmiş olsun çok sevindim senin adına canım. Çoğu zaman doktorlar şans vermiyorlar hemen doğuma yönlendiriyor. Senin bebeğinin yiyecek ekmeği var demekki sağlıkla kavuşun inşallah 🤲🏻❤️ doktorun da insan evladı tabi. Bununla gelmiş geçmiş olsun. Bu arada su gelmesi dışında şikayetin var mıydı enfeksiyona dair canım? Kaşıntı akıntı yanma koku vs?
bebekannesi06 iyiliktozu koku kaşıntı hiçbir şey yoktu. Ama akıntı vardı hala antibiyotiklere rağmen akıntım çokça devam ediyor bir çözüm bulamadım ne yazık ki artık normali nasıl oluyordu unuttum inanın ki
iyiliktozu bebekannesi06 ne acımasız bir enfeksiyon değil mi? Ne kanda ne idrarda adamakıllı belirti veriyor. Çoğu doktor da vajinal kültür ya da gardnerellanın testini istemiyor her yerde yapılmıyor zaten bildiğim kadarıyla.Anneye de zararı yok anne şüphelenip doktora gitsin. Ama keseyi delecek kadar güçlü çok üzücü😔.
bebekannesi06 iyiliktozu evet gerçekten öyle 10 gün olacak antibiyotiklerden artık mahvoldu vücudum ama yeniden enfekte oldu vajina bölgem ne yazık ki bu defa travazol ve seyreltilmiş sirke başladık. Gebelikle mi ilgili bir durum neden oluyor bilmiyorum elimde dezenfektanla gezer oldum evimde bile 😔
iyiliktozu bebekannesi06 tahminimce antibiyotik yapmıştır canım. Tedavisini gördüğüm süreçte doktorum vajina florasını desteklesin diye Nbl gynobiotic başlamıştı. 2 kutu kullandım ben. Sen de bir danış doktoruna. Ben de öyleyim ellerim yara bere içinde sürekli yıkamaktan. Sırf ilaç koyarken vs enfeksiyon kapmayım diye.