GozdeKB Kızlar klomen kullanıyorum ctesi 11mm yumurtam vardı bugün söylemesi ayıp idrardan sonra bi damla pembe leke geldi ve bugün çok sık idrara çıktım adetime daha 2 hafta var gebelik oluşuyor olamaz heralde böyle bir şey başına gelen oldu mu
kcckckcnckck GozdeKB bende bu ay kullandım ama bende daha bişey yok sadece sol kasık ağrısı meme ağrısı ara sıra başka bişeyy yok yarın doktora gidicem çatlamış mı diye
Miracle_1 GozdeKB ya benim de çok açık kahve mi pembe mi desem öyle bir leke geldi bat 2 Kasım ama erken mi adet başlayacak bilmiyorum
Miracle_1 GozdeKB 5 Ekim di ama sanki vajinal akıntı şeklinde artmaya başlamış gibi adet olacm sanırım bu ayda olmadı😔
Miracle_1 GozdeKB sizde durumlar nasıl tam sökülecek mi bakalım ama sanmıyorum yerleşme olabileceğini
GozdeKB Miracle_1 ben kendimi dinlemiyorum geçen ay klomen kullanmaya başladım çok ümitlendim belirtileri gebelikle kıyasladım falan bu ay pek takmıyorum kasık ağrım oluyor dün pembe bir leke geldi daha 15 gün var adetime bilmiyorum doktora yazdım progestan al dedi ne alakaysa 2 gün önce gittiğimde yumurtam büyümemisti bile perşembe tekrar gideceğim bakalım