Benı bılen bılır hamılelıgı kendıme zehır ettım sureklı panık atak sureklı bı ölüm korkusu ıcındeydım tansıyon aletınden kalp atısım yukseklıgındrn sureklı panık atak gecırıyordum cok cok cok zor gecırdıgım bır 9 aydı ve sonunda dogurdum nasıl dogurdun dersenız😃😃ılk gebelıgım sezeryandı 41. Haftada dogurmustum kızımı bunuda 40+0 randevu aldık seseryan ıcın neyse 39+5 de dus fln aldım dogum var dıe dustan cıktım kasılmalarım oluo hanı oluodu zaten ama yalancı sancılardı takmadım baktım 10 dkda bı sık sık oluyor annem dogurcan dedı fln neyse gece saat 1 oldu 7 dkda bır geldıler ben acıle gıttım bıtane ebe o kadını asla unutmıcam benı perısan ettı bana dedı bebek saglıklı ıste nst ıyı sancın yok bunlar yalancı sancı dedı basından saldı benı bıtane fıtıle agrı kesıcı verdı eve gıt kulak bu agrıların gecsın dedı eve geldım agrı kesıcımı ıctım tam fıtılı alcam baktım nişan gelmıs tabı benım panık atak devreye gırdı geldıgım gıbı gerı gıttım kan gelmeye devam edıo kahfe kırmızı fln altan parmagıyla baktı bu dogum degıl ıste bebek uzak acılma yok dedı bende hanı bu kan neyın kanı dedım madrm dogum degıl ne bu dedım ıste orda sıvı bırıkmıs o cıkmıs dedı 9 aydır gelmeyen kan bugun gelıo orda bırıkmıs guya neyse dedı sana bı ıgne yapım agrın gecsın bende kıvranıom sancılardan her sancıda bagırıyorım ıgneyı vurdu uzan yarın saat sonra gelcm eve gıdersın dedı tam 30 dk gectı bırden basım dondu yatakta tıtrıyorım kalbım atıyor ve bu panık ataktan degıl ıgnenın etkısınden oldu cocuk sertlestı hareket etmedı geldı ıste evhamlısın normal dıo lan yatakta tıtrıpm dedım o halımle benı eve gonderdı sabah kalktım yatak kan dolu dırek acıle gıttım ve normal doktorlar vardı kadınndedı sancıların sıklasmıs dırek sezeryana aldılar benı bebısım dogdu hıcbı sorun olmadı sezeryanda belden uyusturmalı oldum cok guzeldı ıkıncı defa aynı yerden acıldım ona ragmen agrım cok olmadı tabı yuruyus fln cok zorlandım 2 hafta kotuydum yenı yenı duzelıyorum hala sag taraf yanıyor ama normaldır herhalde😃28 gunluk olduk prenşeşiimle uzunn oldu bılıyorum kac aydır hesabıma gıremıyorum gırıs yapamadım doldum😃😃😃