busepolatt Kızlarrrr ilk doğumum normal dün gebe polikliniğine gittim geçen hafta da bu hafta da çatın biraz dar haftaya hazırlıklı gel sezaryen de olabilir dedi ilkini 3155 doğurdum dikişim vardı ama ilk doğum olur demişlerdi istanbulda şimdi burda ki doktor böyle diyince ne yapacağımı bilemiyorum yaşayan duyan beni aydınlatabilir mi bi de gebe polikliniğinde asistanlar ameliyata giriyo ve güzel kesip dikmiyolar gibi bi duyum aldım beni aydınlayın 2 gündür stresliyim bugün şehir hastanesine gidicem farklı doktor görüşü almaya bakalım o ne dicek
suragungor busepolatt dikis konusundaki endiseniz sezaryendan yanaysa eger iciniz rahat olsun doktor kesiyor son bir iki kati asistana diktiriyor masallah diyeyim dikisimde ne bir agri ne bir sizi ne bir akinti olmadan atlattim ve o kadar guzel yerden kesmislerki dikisimin gozukmesinin imkani yok incecik bir cizgi bikini bolgemin baya altinda
suragungor ess555 evet cekiyorlar ama bebegin fotosunu cekmislerdi dogum aninda ordaki ekibin fotosu var benim bebekle fotom yok ama doktorum baldan tatli bir kadin rica etsem bence bebegimle benide cekerlerdi ama bebegim cok dusuk kan sekeriyle dogdu normalde babaya veriyorlar ama bebegimi esime gosterip kucagina bile vermeden hemen beslemek icin goturmusler aklinizda bulunsun gece 12 den sonra bir sey yiyip icmeyin diyorlar benim gibi aksam 5 te biseyler yiyip sonra yememezlik yapmayin 12 ye kadar yiyin benim bu hatam yuzunden bebegim dusuk kan sekeriyle dogdu
suragungor alptknj yapar bence ki zaten genelde sezaryen yaptiriyor normal dogum yaptirdigini pek duymadim bebekleri kendi dogurtmak istiyor diye dusunuyorum siz sezaryen istiyorum derseniz seve seve kabul edecektir 😂😂
alptknj suragungor inşalh kabul eder. İlk doğumum normal ama zor geçtiği için 2.yi sezeryan istiyorum çatalı görümince bile bi tuhaf oluyorum onu fark ettim🥲
alptknj İyi akşamlar kızlar, Mayıs ayı için ulaş hocadan randevu bulamıyorum bayadr grip kontrol ediyorum hiç açlmıyor, nasıl olucak hiç açlmicak mı yoksa zamanı mı olıyor??