Bengu86 Bız 28+2haftalıgız ve cok hareketlyız sızlerde durum nasıl bu normalmı benım ıkıncı bebegım ama ılk oglumda cok sakındı
Gizemhakan Bengu86 Biz 36+2 haftalıgiz bebegimle vallahi maşallahı var hic durmuyo her an her dk hissediyorum çok şükür gece bile hareketlerine uyanıyorum başından beri böyleydi hala aynı bende hareketleyim gerci belki bana çekmiştir kizim 😁
gunaynur Bengu86 benimki de çok hareketli canım. 28+5iz bizde. Herkesin yanında otururken göbeğim inip kalkıyor sürekli sanki herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum 😃 hele uzanınca hiç durmuyor.
Zehra Bengu86 çok normal bişi ztn hareketli olunca daha iyi oluyrmş bnde 35 haftalık oldum Bebek çok hareketli maşallh hareket etmzde sıkıntı olur
PrensesiMira Biz de yarın 26 haftalık olucaz inşallah ama cimcime kızım içimde kıpır kıpır , bazen aynı yere o kadar çok tekme atıyor ki vurduğu yer uyuşuyor 😊
Zeze03 İki gündür maşallah benimkide hareketli 19 haftadayız iki gündür bi sevinçli bebemmm 😁🙏🏻💕 benide mutlu ediyor kereta 😁💞 allah herkese nasip etsin güzel bir duygu dışardan ne zaman belli olur acaba