rabisimm aryabe ben yaptırmadım ama doktorum son kontrolümde sıvı aldırmam gerektiğini önerdi ben aldırmak istemedim çünkü bebek için tehlikeli bi durum düşük riski oluyor. Siz ne için yaptıracaksınız?
yarensl aryabe doktorunuz önermediuse yaptırmayın derim zaten anlatıyolar bana riskleri var demişti doktorum erken doğum ölüm gibi ama hastanemizde hiç ölüm olmadı diye de belirtmişlerdi ne kadar doğru bilemem
Alimenur aryabe ben yaptırdım ense kalınlığı yüksek çıkmıştı aslında ilk acısı yok suya girene kadar ucu sivri olmayan bişeyi batırıyor gibi hissediyorsun böyle bastırıyo gibi sadece sonra suya girince pıt diye hissediyorsun zaten çok uzun sürmüyor
Merve_3300 aryabe Ben 2 kere yaptırdım. Temiz ve güvenilir bir yer olması lazım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım
aryabe rabisimm Genetik olarak bir hastalık olup olmadığına bakılacakmış. Kafa yapısı normal haftasına göre 2 hafta geri geliyor. Csp de ince görülmüş. Biraz sıkıntılı zamanlardan geçiyoruz. Ne yapacağımızı bilemiyoruz
esen2cocuk Alimenur merhaba amniyosentez yaptırmışsınız , sıvı alınırken önce az bi miktar alıp sonra büyük şırıngaya çekiyorlarmış , benim öyle olmadı direk büyük şırıngaya çekti, sizde nasıldı acaba
Aybarsalt1 aryabe bende yaptırdım bişey olmadı çok şükür ama riskleri var sana kalmış önemli bi karar herkesin durumu farklı
rabisimm aryabe benimde üçlü test sonucum riskli çıktı son kontrolümde de bacak boyu 2 hafta geride ölçüldü. Bu hafta özel hastaneye gidip yeniden muayene olacağım kafamdaki soru işaretlerini gidermek için devlet her gittiğimde beni strese sokacak şeyler söyledi çünkü.
Alimenur aryabe evet devlette yaptırdım biri 3 haftada mı ne çıktı diğeri 5.haftayı bulmuştu sanırsam
aryabe rabisimm Rabbim güzel haberler almayı, bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.🥹
rabisimm Melike3506 özel hastaneye gitmedim. Gittiğim devlet hastanesinde farklı farklı doktorlara muayene oldum ve genellikle hepsi aynı şeyi söyledi bende o yüzden özele gitmedim. Aynı şeyleri duymak yordu beni 😏
meltemerennn Bana da 27. Hafta da Perinatoloji bebeğin kolları kısa bacakları kısa cüce olabilir hasta olabilir dedi kendi doktorum yok dedi başka doktor da yok dedi amniyosentez yaptıralım diyordu Perinatoloji ben yok dedim Insallah bişe yoktur