ongen 30091991 Ben gayet memnunum kendisinden cok acıklayıcı tatlı dilli, uzun muayene eden bi doktor. daha önce cınarlıda onur beyde baslamıstım kontrole oradan feyza hanıma geçtim. Onur beyden sonra Feyza hanım bana ilaç gibi geldi :)
powerpuffgirlss 30091991 dogum paketinin içine hersey dahil oluyo dogum yaptiklari testler detayli ultrason dogum sonrasi oda susleme bile var bazilarinda medicalpark biraz pahali baska hastanelere sordunuzmu zaten taksit yapiyo cogu
30091991 powerpuffgirlss yok soramadım telefonda bilgi vermiyorlar gitmeye de vaktim olmadı. Biraz kafam karıştı açıkçası
powerpuffgirlss 30091991 medicalparki diyosan ben daha once gorusmustum orayla 95 bin dediler bana testler dogum 10 muayene vs dahilmis
Civcivimnm Nisanmomy Biz de acibademe gidiyoruz ve bizim de allianz sigortamız var. Kendi sogortamızın içerisinde sınırsız doğum paketimiz bulunuyor o şekilde gidip geliyoruz muayenelere vs ücret ödemeden. Söz ettiğiniz pakete ayrıca mi başvuru oluyor yoksa bizim sınırsız paketimiz varken bu tür imkanlar bize de doğrudan tanımlanmış oluyor mu?
Nisanmomy Civcivimnm bunlar hastanenin doğum paketi içerisinde sunmuş olduğu hizmetler. Hizmeti satın aldığınızda hepsinden faydalanıyorsunuz tamamen hastane hizmet politikası ile ilgili