AcemiAnne19 Kızlar bebeğimin boyu 36 hafta da kalmış, ben şuan 38+2 deyim. 49 cm boyu, bugün kontrolüm vardı ve çok uyuz bir doktora denk geldim doğru düzgün konuşamadım. Sorun olur mu diye sorduğum da sendr çok uzun boylu değilsin normal yani dedi. Bu konu hakkın da bileğisin olan başına gelmiş olan var mı ?
Samed AcemiAnne19 aynı şey bende yaşadım sana söylenen banada soyledi😁banada bacak boyu 2hafta geri den geliyor söyledi 36+0 boyu47sm
Elikkk Genelde cevremde duyduğum 50 cm doğuyor bebekler genelde bence çok kısa değil kuzum boyu önemli olan sağlıklı olması boy şikayete bağlı hiç takılma sağlıklı doğması önemli
AcemiAnne19 Elikkk Başka bi üzüldüm iki haftalık bir gerilik çünkü. Ama çok şükür bununla kalsın dermansız dertdense. Doltor çok bilgi vermediği için tedirgin oldum biraz bir sorun teşkil eder mi diye
Samed AcemiAnne19 bende çok üzülmüştüm ama salıklı olsunda boyu önemli deyil ben dün yine sordum doktora dedi doğmayınca bilemeyiz onundun boş ver canm
Elikkk Kizlar hic uzulmeyin bazen iki hafta önden iki hafta geriden geliyor bebekler prematüre doğanlar napsın bugün arkadaşım doktordan gelmiş bebeğin kalbi delikmiş ne dertler var herşeye şükür
AcemiAnne19 Elikkk Çok haklısın Allah başka dert vermesin. Zaten ister kısa olsun ister uzun sağlıklı olsun da. Ama ben doktordan bilgi alamadığım için tedirgin oldum sadece