Seyma190623 Kızlar sizcede küçük mü karnım dışardan gören herkes kücük diyo kafayı takmıyorum sadece cidden öyle mi merak ediyorum
brjbyk Seyma190623 gayet normal canım herkesin fiziksel özelliği bir değil. Kaldı ki maşallah çok fitsin. Kıskanıyordur diyenler
Seyma190623 Esrauznn yok kız umursama değilde herkes öyle diyince sorguluyorum bide en son 20. Haftada kilosunu öğrenmiştim 7 hafta oldu devlet hastanesi söylemiyor kiloyu çarşamba özele gidicem umarım iyidir kilosuda 🙂↕️
sari_papatyam Seyma190623 bebiş iyiyse alması gereken kiloyu alıyorsa gayet iyi iştahınızı iyi yönetiyorsunuz demektir ben hiç kontrol edemiyorum yememi aynı haftadayız göbeğiniz benimkinin 3/1 i kadar🙊🥲
Seyma190623 sari_papatyam yani dikkat ettim biraz ama 6 kilo aldım su ana kadar bebisim kaç kilo hiç bilmiyorum çarsamba günü öğrenicem insallah en son 20. Hafta detaylıda öğrenmiştim
brjbyk Seyma190623 görüdüğümü dedüm canım. Bu arada alakasız ama sütün çok olacak senin kesin diyim. Dediydi dersin 😄😄
anneoluyorummm103 Seyma190623 normal iç karınla alakalıdır benimde 29-30 civarı büyümeye başladı iyice
damllla Bende 29+3 deyim bana da herkes doğumun gelmiş gibi büyük diyor. Doktor da öyle dedi normale göre karnım büyükmüş. Bence genetik ya… vücutla alakalı bir durum büyük ya da küçük olması
Seyma190623 damllla ya iste ben genetik olarak anneme veya ablama hic benzemiyorum onlar cok kötü bi hamilelik gecirmis ve karınları hep büyükmüs kşme çektim bilemiyorum 🥲
anneoluyorummm103 Seyma190623 büyür büyür zaten geç büyümeside avantajlı oluyor hareket kısıtlanmıyor
irmairma Seyma190623 normal geldi bana sanki , benim karnımda bana büyük geliyor 23+5 im ilerde napıcam ben göbekle diyorum😅
Seyma190623 brjbyk yaaa nası anladınız çok merak ettim 😅 bu arada şu an bile göğsümde damla giibi süt ıslaklığı var