arsesraa Talihkusu6666 canım tebrik ederim öncelikleee 💕 Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💐 Benim de eylülde kimyasaldı tekrar deniyoruz inşallah tutar
Talihkusu6666 arsesraa sakin moralini tutma kimyasal yasamak bana doktorum iyi birsey dedi ve normal kadinlarin yasamasi böyle 💙 dualarim seninle
Teacherlla Talihkusu6666 Talihkusu6666 yaa bana da umut oldu mesajınız. Benim de adetime 6 gün var 2 çıktı acaba yükselme olur mu gecikme yaşarsam inşallah
Talihkusu6666 Teacherlla benim 14 ovu test pozitif 22 kan negatif 27 test positif 29 kan 287 umudunuzu kaybetmeyin lütfen 💙
mercanne Talihkusu6666 çok sevindim hayırlı olsun 🥳🥳 4 haftalık olması lazım Temmuz annesi olacağız hayırlısıyla 😍
asenazeynep Talihkusu6666 Canıımm maşallah çok güzel, Rabbim sağlıkla keseyi görmeyi minik kalbin atışını duymadı da nasip etsiin🥰🧿
mercanne Talihkusu6666 benimde son adetim 25 eylüldü döngüm 25 26 gün. Doğum tahmini 2 temmuz gösteriyor bakalım nasip 🤭
Talihkusu6666 Teacherlla ben 27sinde gebelik testi yaptim adetimden 2 gün önce ve baya belirgin cikti ve bugun 29unda Kan verdim 287 cikti
Teacherlla Talihkusu6666 sizin adınıza çok sevindim, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🌼 Ben de bekleyeceğim hayırlısı güzel bir şekilde nasip olur inşallah
Talihkusu6666 semiii hahaah rabbim herkese nasip etsin insallah 💙 pazartesi günü randevum var bakalim ne diyecek
birumut_ Talihkusu6666 ovülasyonda nasıl değerlendirme yaptın ? 3 gün üst üste falan mı ? Hayırlı olsun bu arada 💕💕
Talihkusu6666 birumut_ 14ü pozitif di 14 degerlendirdim baska yok sonra 2-3 gün sonra bu ay umudum yok tu ovulasyonuda öyle yapmistim Gercekten üstünde durmayinca oluyormus