rvsss Kızlar bebek bezi stoklamak istiyoruz ama bedende kafam karışık kimisi 1 numarayı 1 paket al diyor çabuk büyüyorlarmış 2 numara kaç ay kullanılıyor birde boykot yapıyorum önerdiğiniz markalar varsa yazabilir misiniz
myangelson rvsss bezi stok yapmayın. Her bez her bebeğe iyi gelmiyor. Mesela oğluma kuvozde sleepy kullanıldı pişik oldu. Ben Molfix almıştım iyi geldi. Şuan Molfix pure soft ve Molfix premium arasında hangisi denk gelirse kullanıyorum. Siz de doğumdan sonra deneyin pişik olmazsa stok yapın.
erikarpuz rvsss bence de stok yapmayın ya ben yine evde bulunsun diye 3 numaraya kadar aldım stok yapılmayacağını bile bile shdhdhd sleepy bizde pişik yaptı 1 paketim vardı zaten molfix stoklamıştım o da taşırıyor ya stogum olmasa farklı denemek isterdim 🥲
Havin49_ rvsss ben 1 numarayı 200 tane kullandım oğlum 3610 doğdu ilk dört at molfix kualndım 12 aydır da jenny welly kullanıyorum ikizlerime yine molfix stokladım doğduktan sonra 4 ay sonra yine jenny welly kulanıcsm
myangelson rvsss hayır stok asla yapılmamalı. Islak mendil de aynı şekilde. Mesela uni baby oğlumu pişik yapıyor. Molfix izotonik sulu ve Komili iyi geliyor
senem0987 Stok yapma aşkım fiyatlar açısından insan stok yapmak istiyor ama bir yandan da riskli ger bezle her bebek anlaşamadığı gibi her bebeğin gelişimi de farklı belki 1 numara bezi çok kısa kullanıp 2 ye geçeceksin ya da tam tersi