MadameTussauds vanilya_kokusu_ Aman yok kiz tövbe de Allah isteyenlere nasip etsin ben baska istemiyorum ya cok zor hamilelik geciriyorum anam gözüm yemiyor valla
vanilya_kokusu_ MadameTussauds benimde kız Allah’ım affet amma yeter eşime de dün dedim bak final yapıyoruz ona göre dedi sen bilirsin sonuçta sen çekiyorsun o acıyı dedim en azından destek verdi 😂🥹
vanilya_kokusu_ aslihaneskin kız ben yeni kendime geliyorum kusmaktan öldüm dirildim bide 12 ve 13 haftada pik yapmıştı Benim günde 15 7 10 5 kez kusardim eşim sürekli acilr götürürdü beni
anee234 vanilya_kokusu_ bulantılarınız çok oldumu kaçıncı haftada başladı altı haftalık hamileyim biraz biraz bulantı oluyor bir de kokuya çok hassas oldum
vanilya_kokusu_ ikiprensesannesi___ doğru valla 😂 seneye hepjmzi için zorlu olacak biraz ama atlatacaz biraz büyütelim 😂😂
1oglanannesi vanilya_kokusu_ 13+6 hafta mide bulantisi devam ediyo biraz azaldi ama surekli biseyler cekiyo canim 😂 hepside zararli seyler gebelikte sushi yenirmi ama o kizartilmis olanindan ciy deyil ?😄cok canim çekiyo bide inistada dolanirken hep karsima çıkıyo 🤣🤣
hrycky vanilya_kokusu_ merhaba benimki de 18+3 ama hareket hissetmiyorum ben ilk gebelik oldugu için sanırım karnıma gerilme cok oluyor kendimi yırtılacak gibi hissediyorum acaba sizde de öyle mi bide aşırı tansiyonum düşüyor
vanilya_kokusu_ hrycky senin ilk gebelik diye biraz geç hissedebilirsin canım normaldir evet benimde karnım geriliyor sürekli bende malesef çarpıntı problemi de başlamış tansyonym sürekli düşüyor ☹️
ikiprensesannesi___ vanilya_kokusu_ yatcaz kalkcaz yatcaz ( yatabilrisek tabi) 😂kalkcaz hop bitmiş olacak büyüyecekler inşallah 🥲🥰😍
vanilya_kokusu_ ikiprensesannesi___ ay kız 2023 temuzda kızım doğdu ilk gebelik bide ay gece yarısı koltikta emziriyorum onu birden elimden düştü havada yakaladım onu uyuya kalmıştım emzirirken Allah’ım gözlerim sürekli kan çanağı gibi😂😂 o günden sonrs yerde oturup emzirdim
ikiprensesannesi___ vanilya_kokusu_ ayy kıyamam nasıl korkmuşsundur şimdi 🥲Rabbim evlatlarımızı korusun🥰bende 2021 den sonra deliksiz uykulara veda ettim
vanilya_kokusu_ ikiprensesannesi___ kız nasıl ağlamaya başladım fayans her yer Allah’ım korudu☹️ senin kaç çocuğun var benim bu ikinci olacak kısmet olursa