Symylldz vanilya_kokusu_ 34 haftalık olduk bizde bacım nefes alamıyorum çok rahatsız bi his var bulantı kusmalar zaten alışkın olduğum bi durum böyle gidecek gibi onun dışında şükür :)
vanilya_kokusu_ Symylldz Allah yardımcın olsun ya son haftalarda çok zorlanıyor insan inşallah doğumdan sonra hepimiz rahatlarix
Kaderdonmez 38+3 hem gelmesini çok istiyorum hemde bi yandan korkuyorum hayırlısı artık sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
sirius8 vanilya_kokusu_ ayy canım ilk ovulasyon testlerinden hatırlıyorum seni 😊ikinci çocuğundu hatta 😊ne güzel bi duygu demi o tekmelerin hastasıyım 🥰 bende hamileyim şimdi 6+4 haftalık , bu hafta sonu kalp atışı için gideceğiz biz de öyle bekliyoruz 😍
vanilya_kokusu_ sirius8 teşekkür ederim canım evet ya nr günlerdi 18 haftalık bile olduk 🥲 sağlıkla kucağına alırsın sende inşallah 😙 evet ikinci çocuk bir kızım var buna da kız diyirlar bakalım
Bdks98_ vanilya_kokusu_ çok güzel duygular gerçekten Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende 27.haftadayım oğlum beni dövmeye başladı :D epey sertleşti hareketler bazen canım acısa bile Allah eksik etmesin o tekmeler o kadar kıymetli özel ki :)
sqvran vanilya_kokusu_ bizde 18+1 olduk bizde. Banada kıza benziyor demişti bacaklarını açmadı naptıysak 😅sonra 3 gün sonra dayanamadım özele gittim direk kız dedi🤗
Nfskdrnfs Selamlae hepinize ben geçen hafta gittim 13 haftalıktı doktor erkek dedi kordon falan değil bana da çıkıntıyı gösterdi ama bekle dedi emin olmak için sizce değişir mi erkek bebek çabuk gösterir derler ama emin değilim
Elf_ars Nfskdrnfs doktor bekle dediyse bekle canım ultrasonla gören o değişebilir tabi ki hafta küçük